Veikkaus

Naisen kädet alkoivat täristä aamupalapöydässä – silmien eteen avautuivat 6,5 miljoonan euron Lotto-numerot

Jaa

Rutiini oli haminalaiselle naiselle kovin tuttu jo vuosien ajalta. Sunnuntain rauhallisen aamupalahetken tärkeänä osana oli edellisen illan Lotto-numeroiden tarkistaminen Kymen Sanomista.

Nainen oli pelannut samaa riviä jo kymmeniä vuosia. Putki oli lähes katkeamaton. Kerran kestolotto oli unohtunut ja silloin olisi ollut neljä oikein. Muuten hän oli muistanut aina viedä tositteensa kioskille, onneensa luottaen. Haminalaisella Helsingintien R-kioskilla hän oli pelannut nytkin.

Lotto-numerot löytyivät heinäkuun toisen sunnuntain sanomalehdestä tutusta paikasta. Yksi kerrallaan hän niitä siinä silmäili, katsoi läpi kertaalleen, toisenkin ja sitten kädet alkoivat täristä.

- Tajusin siinä yksin istuessani, että siinä ovat minun numeroni. Minulla on seitsemän oikein. Huusin heti miehelleni, että tulee katsomaan, nainen kertoi Veikkauksen pääkonttorilla, jonne oli saapunut juhlimaan miehensä kanssa voittoaan kakkukahveille.

Rivi piti sunnuntaisena aamuna tarkistaa läpi vielä moneen kertaan. Mies katsoi sen myös netistä.

- Taidettiin vähän pelätä, että jos siinä lehdessä onkin joku painovirhe, mies naurahti.

Ei ollut painovirhettä vaan tieto peräti 6,5 miljoonan euron arvoisesta Lotto-voitosta.

- Summa on niin valtava, ettei sitä edes kunnolla ymmärrä. Saattaa olla, että tässä vähitellen vähän kevennän työtaakkaa ja jään jossain vaiheessa sieltä pois, mutta ensin tätä täytyy vähän sulatella, nainen pohtii.

Onnekas pariskunta on ehtinyt jo tehdä pieniä suunnitelmia miljoonille. Kenellekään ulkopuoliselle he eivät ole voitosta kertoneet, eivät edes lähimmille sukulaisilleen.

- Ehkä toista asuntoa vähän katsellaan, samoin matkustellaan. Reissattu ollaan säännöllisesti, mutta nyt voidaan asua seuraavaksi vähän hienommassa hotellissa, nainen sanoo.

- Tulevaisuuttakin pohditaan asiantuntijoiden kanssa. Jälkikasvun ja heidän lastensa osalta haluamme varmistua tietyistä jutuista. Hyvin tarkkaan näitä mietimme. Pidetään edelleen jalat maassa, vaikka tällainen onnenpotku sattui nyt osumaan, mies myhäilee.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme