Veikkaus Oy

Naisten Suomen Cupin 2023 arvonta VeikkausTV Studion suorana lähetyksenä - Lähetys alkaa tiistaina 28.2. klo 13

Jaa
VeikkausTV Studio näyttää kaikki jalkapallon Suomen Cupin arvontakierrokset suorina ja vapaasti katsottavina lähetyksinä tänäkin vuonna. Tiistaina 28.2. klo 13 alkaen vuorossa on naisten Suomen Cupin 2023 ensimmäinen arvontakierros. Arvonnan suorittavat ja katsojia viihdyttävät tutut Suomen Cupin arvontakasvot Palloliiton kehityspäällikkö Tomi Leivo-Jokimäki ja kilpailupäällikkö Peter Lundström.

Ensimmäisessä naisten jalkapallon Suomen Cupin arvonnassa tiistaina 28.2.2023 klo 13 alkaen arvotaan kierros 1 ja tasauskierros. Tähän ensimmäiseen arvontaan osallistuvat 31 alasarjajoukkuetta sarjatasoilta Kolmosesta Vitoseen.

Alemmalla sarjatasolla pelaava saa aina kotiedun ja mikäli vastakkain on kaksi saman sarjatason joukkuetta, menee kotietu arvonnan mukaan.

Suorassa VeikkausTV Studion lähetyksessä naisten Suomen Cupin arvonnan suorittavat Palloliiton kehityspäällikkö Tomi Leivo-Jokimäki ja kilpailupäällikkö Peter Lundström. Studion juontaa Sami Siltanen.

Tiistain lähetyksessä kuullaan myös entisen maajoukkuepelaajan ja nykyisen HPS 2:n valmentajan Maiju Hirvosen haastattelu.

Suomen Cupin arvonta VeikkausTV Studion lähetyksenä tiistaina 28.2. klo 13 alkaen

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme