CertegoCertego

Nalka Invest AB Pohjoismaisen turvallisuusratkaisuiden toimittaja CERTEGOn uudeksi omistajaksi

Jaa

Nalka Invest AB, ruotsalainen pääomasijoitusyhtiö on allekirjoittanut sopimuksen ASSA ABLOYn kanssa CERTEGOn ostamisesta. Uudella omistajalla on suuret tavoitteet CERTEGOn tulevaisuuden kehittymiseen ja kasvuun.

Nalka tulee jatkamaan CERTEGOn toimintaa ja sen kehittämistä saman brändin, organisaation ja ammattilaisten voimin. Yhteistyö asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa jatkuu ennallaan.

“Uusi omistajamme näkee CERTEGOn potentiaalin, ja heillä on resurssit, osaaminen ja tahto sijoittaa meidän kasvuun ja tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on varmistaa, että CERTEGO on jatkossakin hyvä ja ensisijainen kumppani asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme sekä työntekijöillemme”, kertoo Certego Suomen toimitusjohtaja Kaarlo Kankkunen.

Yrityskauppa edellyttää viranomaishyväksyntää. Virallisen omistajanvaihdoksen odotetaan tapahtuvan syksyn 2021 aikana.

ASSA ABLOYn virallisen lehdistötiedotteen löydät täältä.

Lisätiedot: 
Kaarlo Kankkunen 
toimitusjohtaja, Certego Oy 
Kaarlo.Kankkunen@certego.fi  
p. +358 (0) 50 328 4169 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

CERTEGO on Pohjoismaiden johtava lukitus- ja turvallisuusratkaisuiden toimittaja. Yrityksellä on noin 70 toimipaikan verkosto, jossa työskentelee noin 1200 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Certego

CERTEGO: Suomen toimitila- ja kiinteistöturvallisuudessa puutteita21.4.2020 13:21:47 EEST | Tiedote

Suomen suurin lukitus- ja turvallisuusratkaisuja yrityksille ja julkisyhteisöille tarjoava CERTEGO on huolissaan poikkeusajan luomista toimitila- ja kiinteistöturvallisuuden aukoista. Valtaosa asiantuntijoista työskentelee nyt etänä, ja tyhjenevistä liiketiloista puuttuu arjen normaali ihmisvilinä. Vaikka turvajärjestelmien tulee toimia niin normaali- kuin poikkeusoloissa, on CERTEGOn huolena, ettei teknistä valvontaa ole kaikissa kiinteistöissä nostettu poikkeusoloja vastaavalle tasolle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme