Espoon kaupunki - Esbo stad

Naturens hus Villa Elfvik öppnar den 1 juni

Dela

Naturens hus Villa Elfvik öppnar för besökare i början av juni. Vi ber våra besökare att handla tryggt och följa coronarestriktionerna.

Foto: Jussi Helimäki
Foto: Jussi Helimäki

Naturens hus Villa Elfvik öppnar för besökare i början av juni och håller öppet enligt de normala sommaröppettiderna, det vill säga mån–fre kl. 9–16 och lör–sön kl. 10–16. Riskgrupper är välkomna att besöka oss mån–fre kl. 9–10

I Naturens hus kan du ta del av utställningen Leve Esbo, som visar upp den varierade naturen i Esbo, och av en specialutställning om Villa Elfviks historia. De delar av utställningarna som bygger på beröring är tills vidare ur bruk. Grävlingsskogen i övre våningen är också tills vidare stängd.

I Naturens hus håller vi tillräckliga säkerhetsavstånd och sköter om en god handhygien. Vi begränsar antalet besökare och hänvisar besökarna att komma in via huvudingången och gå ut via glasverandan.

Café Elfvik öppnar den 6 juni. Vi har minskat antalet platser i caféet och bytt ut stora bord mot mindre. Vi kommer dessutom att ställa fler bort utomhus. Det är också möjligt att köpa take away-kaffe. Kaféet har öppet veckoslut samtidigt som Naturens hus.

Naturens hus har varit stängt sedan mitten av mars på grund av coronaviruset. Vi betjänar våra kunder per telefon och e-post fram till slutet av maj mån–fre kl. 9–15, tfn 09 8165 4400 och villaelfvik@esbo.fi.

Nyckelord

Kontakter

Riitta Pulkkinen, chef för Naturens hus
tfn. 043 826 5217
riitta.pulkkinen@espoo.fi

Bilder

Foto: Jussi Helimäki
Foto: Jussi Helimäki
Ladda ned bild

Länkar

Om

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Naturens hus Villa Elfvik är Esbo stads centrum för miljöinformation. Naturens hus vill främja en hållbar livsstil och hjälpa besökarna att själva leva på ett hållbart sätt.

Följ oss!:

Instagram: www.instagram.com/villaelfvik
Facebook: www.facebook.com/espoonymparistokeskus

Följ Espoon kaupunki - Esbo stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Espoon kaupunki - Esbo stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum