Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Naurutakuulla varustettu pellehyppyshow tulee taas! MUUTOS SISÄÄNPÄÄSYAIKOIHIN

Jaa

Äärimmäisen viihdyttävä ja hullunkurinen pellehyppyshow viihdyttää ihmisiä taas elokuussa! Kansainvälisestikin mainetta niittänyt Jerobeam Salakyttä Team ottaa haltuun Uimastadionin hyppytornin keskiviikkona 8.8. klo 18 spektaakkelimaisen show’n merkeissä.

Pellehyppyjä Uimastadionilla, kuva: Konsta Linkola
Pellehyppyjä Uimastadionilla, kuva: Konsta Linkola

Luvassa on noin sata posketonta suoritusta, ja lukuisat hypyt tarjoillaan erilaisilla rekvisiitoilla maustettuna. Katsojat voivat nähdä esityksessä mm. suksia, palloja, tulta, liekkejä, fillareita ja muuta taattua vesipellejen kohellusta.

”Esitys tulee olemaan täynnä hauskaa akrobatiaa sekä huimia ja viihdyttäviä temppuja. Meitä on 18 hyppääjää, sekä muutama uusi, yllätyksellinen temppu! Esityksillämme on aina naurutakuu”, hehkuttaa Jerobeam Salakyttä Teamin Werneri Vetelä.

Lippuja kesän viihdyttävimpään esitykseen voi ostaa ennakkoon Uimastadionin ja Kumpulan maauimaloiden kassoilta 23.7. alkaen. Liput maksavat 5€/hlö (alle 3-vuotiaat maksutta), ja ennakkolipulla pääsee Uimastadionin katsomoon klo 16.30 alkaen. Paikan päällä jäljellä olevia lippuja voi myös ostaa klo 16.30 lähtien.

Pellehyppypäivänä keskiviikkona 8.8. Uimastadionin ovet avataan normaalisti klo 6.30, mutta uintiaika päättyy poikkeuksellisesti jo klo 16.00 ja alueelta tulee olla poistunut klo 16.30 mennessä. Turvallisuussyistä kaikkien uimareiden tulee olla poistunut alueelta ennen kuin pellehyppyshow'n katsojat päästetään sisään.

Kuvat

Pellehyppyjä Uimastadionilla, kuva: Konsta Linkola
Pellehyppyjä Uimastadionilla, kuva: Konsta Linkola
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala



https://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme