Messukeskus

Nelinkertainen Mr. Olympia Jay Cutler tulee APCON-tapahtumaan Helsinkiin

Jaa

Jay Cutler, yksi 2000-luvun menestyneimmistä ja seuratuimmista kehonrakentajista nähdään elokuussa Helsingissä. Hän osallistuu Pohjoismaiden suurimpaan fitness- ja fysiikkalajien tapahtumaan APCONiin Messukeskuksessa 23.-25.8.2019.

Kansainvälinen megatähti Jay Cutler on yhdysvaltalainen kehonrakentaja, joka muistetaan muun muassa legendaarisista kilpailuista Ronnie Colemanin kanssa. Hän on nelinkertainen Mr. Olympia -tittelin voittaja, jonka suosiosta kertoo yli kolme miljoonaa Instagram-seuraajaa ja yli 6 miljoonaa Facebook-fania. APCON on Cutlerin ensimmäinen vierailu Suomeen. Tapahtumassa hän tsemppaa muita urheilijoita, tapaa fanejaan, jakaa nimmareita ja poseeraa fanikuvissa.

Elokuussa järjestettävä APCON 2019 eli Active Physique Convention kokoaa yhteensä seitsemän eri voimailulajin edustajat Messukeskukseen Helsinkiin. Ainutlaatuisessa tapahtumassa ovat mukana fitness- ja kehonrakennus (PCA), voimamiesurheilu, voimanosto, streetworkout, throwdown, painonnosto ja kahvakuulaurheilu. Kilpailuihin osallistuu satoja urheilijoita, ja mukana on sekä harrastajia että huippuammattilaisia meiltä ja maailmalta. Kisojen lisäksi tapahtumassa on messut sekä luentoja ravitsemuksesta, harjoittelusta ja eri lajeista. APCON järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 23.-25.8.2019.

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, riikka.luomanpaa@messukeskus.com, 050 540 4231

Messukeskus, myyntiryhmäpäällikkö Lumia Ankkuri, lumia.ankkuri@messukeskus.com, 050 3870 023

Timo Eloranta, timo.eloranta@messukeskus.com, 045 857 8396

Niklas Wikblad, niklas@apevents.fi, 050 585 1397

APCON Finlandin kotisivut: https://apconfinland.messukeskus.com/
Instagram: @apcon_official

Facebook: https://www.facebook.com/activephysiqueconvention/  

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kevätmessut laajenee digiin – uusia näkyvyysvaihtoehtoja näytteilleasettajille8.5.2020 11:33:27 EESTTiedote

Muiden tapahtumajärjestäjien tapaan myös Messukeskus on siirtänyt keväälle suunniteltuja tapahtumiaan myöhäisempiin ajankohtiin. Tilannetta ei ole kuitenkaan jääty hämmästelemään, vaan tapahtumiin mukaan ilmoittautuneille yrityksille on luotu uudenlaisia näkyvyysvaihtoehtoja nyt siirrettyjen tapahtumien tilalle. Myös kevätkauden perinteiset avajaiset, Kevätmessut, on löytänyt näytteilleasettajilleen uusia ratkaisuja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme