Osuuskauppa Hämeenmaa

Nelipyörä on tutkitusti paras uusien autojen myynnin jälleenmyyjäketju Suomessa

Jaa

Nelipyörä on arvioitu parhaaksi uusien autojen myynnin jälleenmyyjäketjuksi Auto Bild Suomen tuoreessa Palvelu 1 -ostotutkimuksessa. Jo 17. kerran toteutetussa tutkimuksessa selvitettiin Suomen autokaupan palvelu- ja myyntiprosessien laatua asiakasnäkökulmasta.

Kuvassa vaihtoautomyynnin voittaneen Vehon Jussi Rättyä, Nelipyörän Jari Anttila ja Thomas Ljunggren sekä Fordin Johan Lindberg ja Juuso Asp.
Kuvassa vaihtoautomyynnin voittaneen Vehon Jussi Rättyä, Nelipyörän Jari Anttila ja Thomas Ljunggren sekä Fordin Johan Lindberg ja Juuso Asp.

Kasvanut Nelipyörä-ketju oli nyt ensimmäistä kertaa mukana Auto Bild Suomen valtakunnallisessa tutkimuksessa. Uusien autojen jälleenmyyjäketjuista Nelipyörä saavutti parhaan kokonaistuloksen 12 saman kategorian ketjun vertailussa.

Nelipyörän myyjät onnistuivat hienosti palvelun kaikilla eri osa-alueilla. Nelipyörä oli muita ketjuja parempi sekä asiakaspalvelussa kokonaisuutena että autolta vaadittavien ominaisuuksien kartoittamisessa.

– Kiitollisina ja yllättyneinä otamme tunnustuksen vastaan. Meillä on monta automerkkiä, ja joka automerkillä on omanlaisensa mallit ja kriteerit asiakaspalveluun. Olemme kouluttaneet myyjiämme eri konsepteihin. Tietenkin Nelipyörällä on myös talon omat periaatteet, kuten asiakkaan huomioiminen kaikissa tilanteissa ja asiakastiedusteluihin vastaaminen mahdollisimman nopeasti, Nelipyörän toimitusjohtaja Jari Anttila sanoo.

Ostotutkimuksen mukaan Nelipyörän suoritus oli tasaisen vahva, eikä se jäänyt millään osa-alueella keskivertoa heikommaksi. Kaikilla ketjuilla on kuitenkin luonnollisesti omat kehityskohteensa. Nelipyörällä ne ovat sähköinen asiakaspalvelu ja auton myyntiesittely.

Näin tutkimus tehtiin

Tutkimus toteutettiin aitoja palvelutilanteita arvioimalla. Koulutetut testiasiakkaat asioivat autoliikkeissä tavalliseen tapaan asiakaspalvelua havainnoiden, ja asioinnin jälkeen testaajien arviot purettiin mitattavaan muotoon.

Jokaiselle automerkille ja käytettyjen autojen ketjulle tehtiin 20 testikäyntiä, yhteensä 400 käyntiä. Käyntejä tehtiin koko Suomen alueella vuoden 2021 helmi-kesäkuussa.

Palvelu Plus Oy:n toteuttamassa tutkimuksessa oli mukana kahdeksan myydyimmän automerkin jälleenmyyjät ja viiden myymälämäärältään suurimman käytettyjen autojen myyntiketjut.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuvassa vaihtoautomyynnin voittaneen Vehon Jussi Rättyä, Nelipyörän Jari Anttila ja Thomas Ljunggren sekä Fordin Johan Lindberg ja Juuso Asp.
Kuvassa vaihtoautomyynnin voittaneen Vehon Jussi Rättyä, Nelipyörän Jari Anttila ja Thomas Ljunggren sekä Fordin Johan Lindberg ja Juuso Asp.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 168 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 3260 työntekijää. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 168 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenmaalla vakaata kasvua21.7.2022 10:58:09 EEST | Tiedote

Osuuskauppa Hämeenmaa julkisti ensimmäisen vuosipuolikkaan tuloksensa tänään. Hämeenmaan myynti kasvoi 3,3 prosenttia. Erityisesti hotelli -ja ravintola-ala sekä liikennekauppa ovat elpyneet koronaa edeltävälle tasolle. Tulos oli edellistä vuotta parempi. Asiakasomistajille maksettiin yli 16,1 miljoonaa euroa Bonuksia. Henkilöstömäärä oli kesäkuun lopussa 3749. Investointeja tammi-kesäkuussa tehtiin 18,8 miljoonalla eurolla.

Geego ja Osuuskauppa Hämeenmaa tekevät ruutuajasta laadukasta27.6.2022 10:06:40 EEST | Tiedote

Lasten liikunnallisten taitojen ja aktiivisuuden suunnannäyttäjä Geego Kids Oy, Hämeenmaan Osuuskauppa ja B4G Group Oy aloittivat luovan ja kunnianhimoisen yhteistyön. Tavoitteena on tehdä lasten ruutuajasta laatuaikaa ja nostaa perheet ylös sohvalta ja viettämään yhdessä liikunnallisia hetkiä, uusia taitoja oppien. Yhteistyö tuo kaikkien perheiden saataville Geegon tuhansien liikunnallisten haasteiden sovelluksen, perheitä liikuttavat lastenkirjat sekä edulliset Geego by Exel- liikuntavälineet.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme