Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Neljättä koronarokotetta tarjotaan 70–79-vuotiaille, ajanvaraus on avattu

Jaa

Neljäs koronarokote on nyt tarjolla kaikille 70–79-vuotiaille helsinkiläisille. Rokotukseen on varattava aika. Tulevina viikkoina ajanvaraus aukeaa myös 18–69-vuotiaille riskiryhmiin kuuluville sekä 60–69-vuotiaille, tästä tiedotamme erikseen.

7079-vuotiaat helsinkiläiset voivat varata rokotusajan 19.7.2022 alkaenosoitteessa koronarokotusaika.fi tai soittamalla p. 09 310 46300 (mape klo 816).

Neljännen rokoteannoksen voi saada, kun kolmannesta annoksesta on kulunut vähintään kolme kuukautta. Neljättä koronarokoteannosta ei toistaiseksi anneta, jos henkilö on saanut aiemmin kolme rokoteannosta ja sairastanut koronavirustaudin.

”Kesälomakauden ja vaikean henkilöstötilanteen takia etenemme uusien ryhmien rokottamisessa portaittain. Rokotuksia annetaan niin ripeästi kuin henkilöstöä rokottamiseen riittää”, terveysasemien johtajalääkäri Timo Lukkarinen toteaa.

Rokotuspisteet Jätkäsaaressa ja Malmilla

Rokotusajan voi varata Jätkäsaaressa ja Malmilla sijaitseviin rokotuspisteisiin. Tarkat tiedot löytyvät osoitteesta www.hel.fi/rokotukseen.

Kauppakeskusten pop-up rokotuspisteet Citycenterissä, Itiksessä, Kampissa ja Triplassa suljetaan keskiviikkona 20.7.2022. Rokottajat siirtyvät varsinaisiin rokotuspisteisiin.

Henkilöllisyystodistus mukaan rokotukseen

Rokotuksen saa todistamalla henkilöllisyytensä esimerkiksi henkilö- tai Kela-kortilla. Neljäntenä rokoteannoksena annetaan Pfizerin mRNA-rokote. Lisätietoa rokotteesta on THL:n verkkosivuilla. Rokotteen ottaminen on vapaaehtoista ja maksutonta.

Lisätietoja

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240

Outi Huida
yksikön päällikkö
outi.huida@hel.fi
p. 09 310 27929

Markus Snellman
viestintäasiantuntija
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sote

Sosiaali- ja terveystoimi - hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme