Veikkaus

Nettipokerin pääturnauksen SM-kulta Tampereelle

Jaa

Tampereelta kotoisin oleva mies voitti nettipokerin SM-kisojen pääturnauksen lauantaina. Mies kuittasi Texas Hold’Em No Limit -turnauksen voitosta 8175 euroa ja lisäksi komean palkintopokaalin.

Voittajan saama palkinto.
Voittajan saama palkinto.

Veikkauksen nettikasinossa pelatun turnauksen sisäänostomaksu oli sata euroa, ja lisäksi oli mahdollisuus ostaa itsensä re-entryn kautta takaisin peliin. Turnaukseen osallistui yhteensä 529 pelaajaa.

- Alkuun tuli tehtyä hiukan huonoja ratkaisuja ja jouduin tekemään kaksi re-entryä, mutta kolmannella ammuksella peli lähti paremmin liikkeelle eikä turnauselämä ollut oikeastaan vaarassa kuin vasta finaalipöydässä. Heads-upissa voitto tuntui olevan koko ajan omissa käsissä. Hyvin tyytyväinen olen omaan peliini, mies kertoi Veikkaukselle.

Voittaja ei pelannut ensimmäistä kertaa nettipokerin SM-tittelistä.

- Suomen mestaruus on tosi hieno titteli. Olen useampana vuonna hakenut mestaruutta. Turnauksesta voitettu palkintoraha on tietysti kiva juttu, mutta fyysinen palkinto merkkaa myös paljon. Sen voi asettaa kehuskeltavaksi takan reunalle. Pitää vaan vielä se takka hankkia, mies naurahtaa.

Ammatikseen voittaja ei ole pokeria pelannut, eikä aio sille tielle voitostakaan huolimatta lähteä.

- Joitakin vuosia olen pelannut enimmäkseen huvikseen ja pääsääntöisesti turnauksia. Töissä olen käynyt normaalisti. Mitään kovin suuria rahastuksia ei ole vielä tullut.

Mikä siinä pokerissa sitten viehättää? Tuore SM-kultamitalisti kertoo olevansa luonteeltaan erittäin kilpailuhenkinen.

- Tykkään strategiapeleistä. Toisia pelaajia vastaan pelattava pokeri sopii minulle aika hyvin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Voittajan saama palkinto.
Voittajan saama palkinto.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus