Veikkaus

Nettiporukalle 75 000 euron voitto Synttärit-pelistä 50 sentin panoksella

Jaa

Voitto-osuuksista yksi meni Kiteelle, yksi Jyväskylään, yksi Karijoelle ja kolme Vantaalle.

Netissä Synttärit-peliä 50 sentin panoksella pelannut porukka nappasi itselleen 75 000 euron päävoiton sunnuntaina 19. marraskuuta.

Kimppapelissä oli kuusi osuutta, ja voitto jakautui neljälle eri paikkakunnalle: Kiteelle, Jyväskylään, Karijoelle ja Vantaalle. Jokaisen voittajan osuus päävoitosta on 12 500 euroa.

Sunnuntaina 19.11. klo 20 arvotun Synttärit-pelin oikea rivi on: 7. HUHTI 88 T

Pelaajat ovat Veikkauksen etuasiakkaita, joten he saavat voitto-osuutensa suoraan tileilleen.

Päävoitto suurimmillaan 300 000 euroa

Lokakuussa pelattavaksi tulleessa Synttärit-pelissä tavoitellaan 75 000 – 300 000 euron päävoittoja oikeasta päivästä, kuukaudesta, vuodesta ja kirjaimesta koostuvalla rivillä.

Päävoiton suuruus riippuu rivipanoksesta, joka voi olla 50 senttiä, euro tai kaksi euroa. Pelissä on yhteensä kahdeksan voittoluokkaa ja siinä voittaa aina, kun rivissä on kuukausi oikein.

Synttäreitä voi pelata sekä myyntipaikoissa että netissä osoitteessa veikkaus.fi.

Synttärit arvotaan päivittäin klo 20.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme