Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

NettiRassin ulkoasu on uudistunut

Jaa
NettiRassin ulkoasu on uudistettu Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen brändin mukaiseksi.

NettiRassi on osa Pohteen asukkailleen tarjoamista sähköisistä hyvinvointipalvelujen palvelukanavista. NettiRassia voivat käyttää jatkossakin asukkaat, joiden kotikunta on Raahe, Pyhäjoki ja Siikajoki. NettiRassi palvelee ajasta ja paikasta riippumatta.

Kuntalaiset voivat olla yhteydessä oman sosiaali- ja terveysasemansa ammattilaisiin NettiRassin kautta. Siellä voi lähettää viestejä, tehdä rajoitetusti ajanvarauksia, katsella laboratoriotuloksia tai kirjata omia terveystietoja ja kotimittauksia.

NettiRassi toimii samassa osoitteessa www.nettirassi.fi

Kaikki Pohteella toimivat digitaaliset palvelut löytyvät Pohteen nettisivuilta https://digitaalinensotekeskus.pohde.fi/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lea Sassali
Palveluasiantuntija
Tietohallinto / Toiminnan tietojärjestelmät
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
Puh. 040 135 7975

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
PL 10
90029 POHDE

https://www.pohde.fi

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme