Netum Group Oyj

Netum vahvistaa asemaansa korkeakoulumarkkinassa

Jaa
Netum Group Oyj jatkaa kasvuaan opetustoimialalla. Yhtiö on entistä kiinteämmin mukana suomalaisten korkeakoulujen Peppi-opintohallinnon järjestelmän ylläpito- ja kehitystyössä solmittuaan 16.6. sopimuksen Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa ohjelmistokehityksen ja konsultoinnin työstä.

Vahvasti kasvava suomalainen IT-palvelutalo Netum on toiminut opetustoimialan hankkeissa jo runsaan kymmenen vuoden ajan, ja yhtiöllä on asiakkaanaan 18 korkeakoulua. Niistä viisi ostaa Netumilta Peppi-tietojärjestelmän palveluita. Puolitoista vuotta sitten alkanut yhteistyö Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa vahvistui 16.6. solmitulla uudella yhteistyösopimuksella, joka koskee Peppi-opintotietojärjestelmän kehittämistä ja ylläpitoa. Sopimus on jatkoa aiemmalle ylläpitosopimukselle. 

Peppi on suomalaisten korkeakoulujen käyttöön kehitetty opintohallinnon järjestelmä, jota suurin osa maamme korkeakouluista ja ammattikorkeakouluista käyttää. Sitä hallinnoi korkeakouluista koostuva Peppi-konsortio, joka yhdessä koordinoi ohjelmistokokonaisuuden kehittämistarpeita. Peppi-ohjelmistoa hyödyntävät oppilaitokset, kuten Haaga-Helia, tekevät lisäksi täydentävää ohjelmistokehitystä oman järjestelmäkokonaisuutensa tarpeisiin itse valitsemiensa kumppaneiden kanssa. Tällainen kumppanuussopimus Haaga-Helialla on Netumin kanssa. 

”Kun aloitimme yhteistyön Haaga-Helian kanssa noin puolitoista vuotta sitten, työ oli ensisijaisesti ylläpitoa ja pienkehitystä. Tämän uuden sopimuksen myötä yhteistyömme syvenee. Tunnemme korkeakouluympäristöt ja korkeakoulujen IT-tarpeet sekä Pepin vuosikausien ajalta, joten meillä on vahva kyvykkyys Pepin asiakaslähtöiseen ohjelmistokehitystyöhön sekä ylläpitoon ja esimerkiksi raportoinnin kehittämiseen”, Netumin asiakkuusjohtaja Jussi Vasama toteaa. 

Netumin Jatkuvuuspalveluiden yksikön päällikkö Kimmo Koivisto on samaa mieltä ja jatkaa: ”On hienoa päästä kehittämään Peppiä siten, että asiakas pystyy hyödyntämään sitä entistä paremmin prosessiensa ja palveluidensa hallinnassa ja toteuttamisessa. Käytännössä tämä merkitsee sujuvampia palveluita korkeakouluille kokonaisuudessaan – opiskelijoille, opettajille ja koko henkilökunnalle sekä sidosryhmille.”   

Netumin korkeakoulu- ja ammattikorkeakouluasiakkaita ovat esimerkiksi Lapin yliopisto ja Lapin ammattikorkeakoulu ja Maanpuolustuskorkeakoulu Helsingissä. Netumin palveluihin kuuluvat digipalvelut, järjestelmien jatkuvuuspalvelut, integraatiopalvelut, kyberturvallisuuspalvelut sekä johdon konsultointipalvelut. 

Toimitusjohtaja Matti Mujunen kertoo opetustoimialan olevan yksi Netumin strategisista painopistealueista: 

”Meillä on monen kokoisia asiakkaita monilta toimialoilta esimerkiksi yksityisellä sektorilla ja valtionhallinnossa. Opetustoimiala on yksi painopisteemme, ja olemme kerryttäneet siitä kokemusta ja asiantuntemusta kehittämällä opetustoimelle digitaalisia ratkaisuja ja esimerkiksi toiminnanohjausta jo yli vuosikymmenen ajan. Opetustoimen asiakkaat kääntyvät puoleemme myös tiedolla johtamisen kehitystyössä. Tämä uusi sopimus Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa on osoitus siitä, että osaamistamme arvostetaan ja tarvitaan. On ilo ja kunnia saada tehdä merkityksellistä työtä.”  

Lisätietoja antaa: 
Netum Group Oyj 
Matti Mujunen, toimitusjohtaja 
+358 40 047 6401 
matti.mujunen@netum.fi  

Netum Group lyhyesti   

Netum Group Oyj on kannattavasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Yhtiö palvelee julkishallintoa ja yritysasiakkaita Legacy to Digi® -konseptilla, joka yhdistää käytössä olevat perinteiset tietotekniikkaratkaisut uusimpiin digitaalisiin sovelluksiin – vastuullisesti ja turvallisesti. Netumin tavoitteena on olla alansa luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Netumin palveluihin kuuluvat digipalveluiden kehitys, järjestelmien jatkuvuuspalvelut, integraatiopalvelut, kyberturvallisuuspalvelut sekä johdon konsultointipalvelut. Lisäksi yhtiöllä on kaksi omaa SaaS-palveluna tarjottavaa ohjelmistoa, määrämuotoisten aineistojen testausalusta Truugo ja IT-omaisuudenhallintajärjestelmä Netum DUX. Netum-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 22,4 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee yli 230 henkilöä Suomessa. 
www.netum.fi 

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Netum Group Oyj
Netum Group Oyj
Yliopistonkatu 58 B
33100 TAMPERE

https://www.netum.fi

Netum Group Oyj on kannattavasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Yhtiö palvelee julkishallintoa ja yritysasiakkaita Legacy to Digi® -konseptilla, joka yhdistää käytössä olevat perinteiset tietotekniikkaratkaisut uusimpiin digitaalisiin sovelluksiin – vastuullisesti ja turvallisesti. Netumin tavoitteena on olla alansa luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Netumin palveluihin kuuluvat digipalveluiden kehitys, järjestelmien jatkuvuuspalvelut, integraatiopalvelut, kyberturvallisuuspalvelut sekä johdon konsultointipalvelut. Lisäksi yhtiöllä on kaksi omaa SaaS-palveluna tarjottavaa ohjelmistoa, määrämuotoisten aineistojen testausalusta Truugo ja IT-omaisuudenhallintajärjestelmä Netum DUX. Netum-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 22,4 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee  270 henkilöä Suomessa. 
www.netum.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Netum Group Oyj

Netum Group Plc: Publication of Netum Group Plc’s financial statements release on 7 March 202328.2.2023 13:30:00 EET | Press release

Netum Group Plc Press release 28 February 2023 at 1:30 p.m. Netum Group Plc: Publication of Netum Group Plc’s financial statements release on 7 March 2023 Netum Group Plc's financial statements release for January-December 2022 will be published on Tuesday 7 March 2023 at approximately 8.00 a.m. Finnish time. The reporting materials in Finnish and English will then be available on the company's website at https://www.netum.fi/en/investors/. Webcast for investors and media The company will hold a press conference in Finnish on Tuesday 7 March 2023 at 2:00 p.m. EET. The result will be presented by Matti Mujunen, CEO of Netum Group Plc. The news conference will be held as a live webcast, which can be followed at https://netum.videosync.fi/netum-h2-2022-tulosjulkistus/. During the webcast, the public can ask questions in the chat at the address mentioned above. A recording of the webcast will be available on the company's website at https://www.netum.fi/en/investors/reports-and-presentatio

Netum Group Oyj: Netum Group Oyj:n tilinpäätöstiedotteen julkistaminen 7.3.202328.2.2023 13:30:00 EET | Tiedote

Netum Group Oyj Lehdistötiedote 28.2.2023 klo 13.30 Netum Group Oyj: Netum Group Oyj:n tilinpäätöstiedotteen julkistaminen 7.3.2023 Netum Group Oyj:n tilinpäätöstiedote tammi-joulukuulta 2022 julkistetaan tiistaina 7.3.2023 noin klo 8.00 Suomen aikaa. Suomen- ja englanninkieliset raportointimateriaalit ovat tuolloin saatavilla yhtiön kotisivuilla osoitteessa www.netum.fi/sijoittajille/. Tiedotustilaisuus sijoittajille ja tiedotusvälineille Yhtiö järjestää suomenkielisen tiedotustilaisuuden tiistaina 7.3.2023 kello 14.00. Tuloksen esittelee Netum Group Oyj:n toimitusjohtaja Matti Mujunen. Tiedotustilaisuus järjestetään suorana webcast-lähetyksenä, jota voi seurata osoitteessa https://netum.videosync.fi/netum-h2-2022-tulosjulkistus/. Tiedotustilaisuuden aikana yleisö voi esittää kysymyksiä chatissa edellä mainitussa osoitteessa. Lähetyksen tallenne on katsottavissa yhtiön nettisivuilla osoitteessa https://www.netum.fi/sijoittajille/raportit-ja-esitykset/ myöhemmin samana päivänä. Lisätie

Netum Group Plc's organisational restructuring has been completed2.1.2023 14:08:55 EET | Press release

The mergers of Cerion Solutions Oy and Netum Integrations Oy with Netum Oy were implemented and registered in the trade register on December 31, 2022. These mergers were part of the restructuring of Netum Group Plc. Netum Group will now consist of the parent company Netum Group Plc, and its 100 percent owned subsidiaries Netum Oy, Netum Service Channel Oy, and Studyo Oy. The goal for the organisational restructuring was to build an organisation and operating model that would enable us to serve our customers even better and to make its operations more efficient. The new structure also supports the achievement of the company's strategic goals. Read the company announcement about organizational changes, published on 23 September 2022. “This is an essential step in simplifying Netum's organizational structure, with which we seek clarity, scalability, and efficiency to ensure the prerequisites for our profitable growth in the coming years," says Matti Mujunen, CEO of Netum Group Plc. For ad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme