Espoon kaupunki - Esbo stad

Neuvoloiden terveydenhoitajat nyt myös chatissa

Jaa

Tavoitat jatkossa neuvoloiden terveydenhoitajat myös chatin välityksellä. Hoitajat vastaavat chatissa yleisluotoisiin kysymyksiin. Chat palvelee neuvoloiden asiakkaita arkisin klo 10–13.

Chat on neuvoloiden asiakkaiden uusi palvelukanava sujuvampaan asiointiin. Se palvelee puhelinpalvelun rinnalla 10.6.2019 alkaen. Chatissa keskustelet terveydenhoitajien kanssa, saat neuvoja ja opastusta.


”Chatti nopeuttaa ja helpottaa yleisluontoisiin kysymyksiin vastaamista sekä palveluohjausta. Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja niitä kanavia käyttäen, joissa asiakkaamme ovat läsnä. Nuoret perheet ovat aktiivisia nettipalvelujen käyttäjiä”, osastonhoitaja Anni Paaskoski kertoo.


Vielä tällä hetkellä emme voi chatissa käsitellä potilastietoja, koska se vaatisi tunnistautumista. Saanemme tämän ominaisuuden käyttöön syksyllä.


Chatin lisäksi äitiys- ja lastenneuvoloiden keskitetty ajanvaraus ja neuvonta numerossa p. 09 816 22800 palvelee arkisin klo 8.30–14.30.


Ohjeet asiakkaille


- Ethän kirjoita chattiin henkilökohtaisia tietojasi, kuten henkilötunnusta, osoitetietoja tai tietoja viranomaispäätöksestä, ellei asiakaspalvelija niitä erikseen pyydä.
- Jos henkilökohtaisten tietojesi kysyminen on tarpeen palvelutilanteessa, asiasi saadaan hoidettua parhaiten puhelinpalvelun kautta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

osastonhoitaja Anni Paaskoski, p. 043 824 5352, anni.paaskoski@espoo.fi
neuvolatoiminnan päällikkö Arja Erma, p. 050 344 4583, arja.erma@espoo.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon ja koko kuntatalouden taloudellinen toimintaympäristö vaikea ja vaikeutuu5.6.2020 11:18:23 EESTTiedote

Vaikka hallituksen lisätalousarvioehdotus tuo Espoolle helpotusta koronakriisin aiheuttamaan taloushaasteeseen, pitää kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä tilannetta vaikeana. ”Koronakriisi ja sen myötä erittäin nopeasti kasvanut työttömyys tulevat rasittamaan julkista taloutta ja kuntataloutta pitkään. Paineet kohdistuvat niihin kaupunkeihin, jotka rahoittavat palvelut verotuloillaan, erityisesti Espooseen. On selvää, että talouden tasapainottamiseksi nyt tehty lisätalousarvio ei riitä, vaan taloutta pitää tasapainottaa ja sopeuttaa erityisesti vuosi 2021 ja koko tuleva uusi valtuustokausi 2021-2025”, Mäkelä sanoo.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme