Newsec

Newsec keskittyy entistä enemmän digitalisaatioon ja kestävään kehitykseen

Jaa
Newsecin uusin lanseeraus, Newsec Digital Accelerator, vahvistaa Newsecin asemaa digitalisaation ja kestävän kehityksen saralla. Digital Acceleratoria johtamaan ja jatkamaan Newsecin pitkäjänteisen työn kehittämistä kiinteistöalan digitalisoimiseksi on nimitetty Christoffer Börjesson. Börjessonilla on laaja kokemus digitalisaatiosta, IoT:stä ja IT-turvallisuudesta kiinteistöalalla.
Christoffer Börjesson
Christoffer Börjesson

”Innovaatioiden ja uusien teknisten ratkaisujen edelläkävijänä oleminen on ollut Newsecille keskeistä jo pitkään. Nyt tehostamme keskittymistämme tarjoamalla markkinoiden ylivoimaisesti digitaalisinta omaisuuden hallintaa. Odotamme innolla, että voimme Christofferin asiantuntemuksen avulla luoda suurta lisäarvoa asiakkaillemme mahdollistamalla heidän digitalisaatiomatkansa”, sanoo Newsecin toimitusjohtaja Patrik Attemark.

Newsec Digital Acceleratorin tarkoitus on tutkia uusia liiketoimintamalleja ja palveluita digitaalisen kiinteistön kehittämiseksi sekä Newsecin uusille että nykyisille asiakkaille.

”Haluamme auttaa asiakkaitamme muuttumaan kestävämmiksi sekä lisäämään tehokkuutta ja portfolioidensa arvoa. Digitaaliset ratkaisut antavat kiinteistöyrityksille mahdollisuuksia luoda käyttäjäystävällisempiä ja joustavampia ympäristöjä vuokralaisilleen ja vastata säädösten ja sijoittajien kasvaviin vaatimuksiin", toteaa Christoffer Börjesson, Newsec Digital Acceleratorin johtaja.

Median yhteyshenkilö:

Annika Wahlund, Director of PR & Media Relations, Newsec Group, annika.wahlund@newsec.com, press only: +46(0)8-454 40 94

Kuvat

Christoffer Börjesson
Christoffer Börjesson
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Newsec
Newsec
Mannerheiminaukio 1 A, PL 52
00101 Helsinki

http://www.newsec.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Newsec

Newsecillä jatkossa kaksi toimistoa Helsingissä17.1.2023 11:23:12 EET | Tiedote

Helsingin Newsecillä on jatkossa kaksi osoitetta Helsingissä. Ensimmäinen muutto ydinkeskustassa osoitteeseen Mikonkatu 7 tehtiin tammikuussa 2023, kun Newsec otti käyttöönsä niin sanotun keskusta-HUB-tilan. Toimistoista suurempi, Sydäntila, tulee sijaitsemaan Ruoholahdessa osoitteessa Porkkalankatu 3. Muutto Ruoholahden Roihuun toteutetaan touko-kesäkuussa 2023. Jatkossa Newsec palvelee yritysasiakkaita joustavasti kahdessa osoitteessa.

Newsecin kiinteistömarkkinakatsaus syksy 2022 – megadiilit värittivät aktiivista kiinteistösijoitusmarkkinaa27.9.2022 11:28:25 EEST | Tiedote

Kiinteistömarkkinoilla niin inflaatio- ja koronnostopaineet kuin sotakaan eivät vaikuttaneet vielä suuremmin kiinteistökaupankäyntiin vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla. Kiinteistösijoitusten kokonaismäärä oli ensimmäiseltä puolelta vuodelta 4,3 miljardia euroa. Tämä on kaikkien aikojen korkein sijoitusvolyymi ensimmäisellä vuosipuoliskolla. Vuoden 2022 toisella puoliskolla taloudellinen epävarmuus ja kasvaneet vieraan pääoman kustannukset ja saatavuus hidastavat investointiaktiivisuutta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme