Newsec

Newsec on valittu vastaamaan NREPin kauppakeskus Arabian ja Duon kaupallisesta johtamisesta

Jaa

Newsec ja NREP ovat aloittaneet yhteistyön Helsingin Arabiassa sijaitsevan kauppakeskus Arabian ja Tampereen Hervannassa sijaitsevan kauppakeskus Duon kaupallisen manageerauksen osalta.

Newsecin Jenna Vehka-aho ja Johanna Harjunmaa
Newsecin Jenna Vehka-aho ja Johanna Harjunmaa

NREPin kesällä 2019 hankkimat keskukset sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella ja ovat vahvoja päivittäistavarakauppavetoisia paikalliskeskuksia. Newsec vastaa Arabian ja Duon kaupallisesta johtamisesta ja markkinoinnista. Arabian kauppakeskuspäällikkönä toimii Johanna Harjunmaa ja Duon kauppakeskuspäällikkönä Jenna Vehka-aho.

– Olemme erittäin iloisia alkaneesta yhteistyöstä NREPin kanssa. NREP on aktiivinen omistaja ja yhteinen tavoitteemme on kehittää keskusten asiakaskokemusta ja profiloida keskukset palvelemaan yhä vahvemmin vaikutusalueensa asukkaita, kertoo Johanna Harjunmaa Newseciltä.

Keskusten profiloinnit on aloitettu kesällä tehdyillä asiakaskyselyillä, jotka toimivat pohjana keskusten konseptityölle. Tavoitteena on kehittää keskusten palvelutarjontaa ja yleisilmettä sekä parantaa viihtyisyyttä. Molemmille keskuksille luodaan omaleimainen ilme ja sen myötä vahvistetaan keskusten asemaa omilla alueillaan.

– Arabia ja Duo ovat molemmat kasvavilla ja kehittyvillä alueilla sijaitsevia arjen keskuksia, joilla on jo nyt vahvat kävijämäärät ja vakiintunut asiakaskunta. Uskomme, että yhdessä Newsecin ja muiden kumppaniemme kanssa pystymme kehittämään keskuksia palvelemaan alueen asukkaita vielä entistäkin paremmin, toteaa Anu Hulkkonen NREPiltä.

NREP hankki Arabian ja Duon kauppakeskukset kesäkuussa 2019 ja Newsecin ja NREPin välinen manageeraussopimus alkoi syyskuussa 2019.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Johanna Harjunmaa
Team Leader, kauppakeskustoiminnot
Newsec
Puh. 050 326 5638
johanna.harjunmaa@newsec.fi

Anu Hulkkonen
Asset Manager
NREP
Puh. 040 041 4175
anhu@nrep.com

Kuvat

Newsecin Jenna Vehka-aho ja Johanna Harjunmaa
Newsecin Jenna Vehka-aho ja Johanna Harjunmaa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Newsec
Newsec
Mannerheiminaukio 1 A, PL 52
00101 Helsinki

http://www.newsec.fi

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – tarjoaa kattavasti kiinteistöarvioinnin, kiinteistöjohtamisen ja kaupankäynnin palveluita niin kiinteistöjen omistajille, sijoittajille kuin käyttäjillekin. Yhtiö on perustettu vuonna 1994 ja on yksityisten osakkaiden omistama. Konserni toimii seitsemässä maassa Pohjois-Euroopassa, ja sillä on noin 1 800 työntekijää, joista yli 400 Suomessa. Vuonna 2018 Newsec avasi toimiston Lontooseen palvellakseen entistä paremmin Pohjoismaista ja Baltiasta kiinnostuneita kansainvälisiä sijoittajia.

 

NREP on vuonna 2005 perustettu Pohjoismaiden johtava kiinteistösijoittaja ja -kehittäjä. Yhtiö hallinnoi 5 miljardin euron kiinteistövarallisuutta ja työllistää yli 170 asiantuntijaa Pohjoismaissa, joista yli 50 Suomessa. NREP toimii kaikissa tärkeimmissä kiinteistöalan segmenteissä: asunnot, toimistot, liiketilat, ja logistiikka. Kiinteistöjen omistamisen lisäksi NREP kehittää aktiivisesti kohteitaan tiiviissä yhteistyössä sidosryhmiensä kanssa.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Newsec

Newsecin Suomen kiinteistömarkkinakatsaus: kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa kiinteistökaupan markkinoilla12.2.2020 12:00:00 EET | Tiedote

Kiinteistöt pysyvät houkuttelevana sijoitussegmenttinä muita sijoituskohteita paremman tuoton ja varmemman toimintaympäristön ansiosta. Kaupankäyntiä hidastaa lähinnä se, että tarjonta ei vastaa vahvaan kysyntään. Sijoittajia kiinnostavat sijainnit ovat Helsingin ydinkeskustan lisäksi pääkaupunkiseudun muut prime-osamarkkinat ja Turku sekä Tampere. Myös modernien ja hyvillä paikoilla sijaitsevien logistiikkakiinteistöjen kysyntä on vahvaa. Ne tarjoavat toimistokohteisiin verrattuna hyvää tuottoa ja verkkokaupan kasvun myötä modernille logistiikkatilalle riittää käyttäjäkysyntää, mikä pitää yllä eurooppalaisittainkin vertailtuna korkeita vuokratasoja.

Rikard Nyhrén Newsec Property Asset Managementin Pohjoismaiden operatiiviseksi johtajaksi16.1.2020 09:56:00 EET | Tiedote

Newsec Property Asset Management on kasvanut voimakkaasti kaikissa Pohjoismaissa viime vuosien aikana. Yhtiö on nyt toimialallaan Euroopan toiseksi suurin manageerauksessa olevalla kohteiden pinta-alalla mitattuna. Uskomme kasvun jatkuvan, ja tätä kasvua uusi Pohjoismaiden operatiivinen johtaja Rikard Nyhrén vahvistaa. Hänen roolinaan on erityisesti yhteisten parhaiden käytäntöjen kehittäminen ja levittäminen kaikissa maayhtiöissä. Rikard Nyhrén on työskennellyt aiemmin kiinteistöjohtajana Hemsöllä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme