Newsec

Newsec toimii ilmastonmuutosta vastaan Net Zero Carbon Buildings -sitoumuksella

Jaa

Kiinteistöalan asiantuntijayritys Newsecissä tiedostetaan niin ilmastonmuutoksen suuri merkitys ja vastuullisten toimien kiireellisyys kuin alan merkittävä rooli ilmastonmuutoksen ratkaisijana. 39 prosenttia päästöistä aiheutuu kiinteistöalasta, ja valtaosa vielä olemassa olevien kiinteistöjen käytöstä.

Newsec haastaa alan toimijoita sitoutumaan päästöjen pienentämiseen ja on ottanut askeleen kohti hiilineutraaleja toimitiloja allekirjoittamalla Net Zero Carbon Buildings -sitoumuksen. Se tarkoittaa, että Newsecin käyttämät tilat ovat hiilineutraaleja energian käytön osalta vuoteen 2030 mennessä. Tavoitteen saavuttamiseksi Newsecissä laaditaan tiekartta, joka sisältää konkreettiset toimenpiteet, vastuuhenkilöt ja tavoiteaikataulun. Lisäksi raportoidaan julkisesti tilojen vuotuisesta energiankäytöstä ja hiilidioksidipäästöistä.

– Koemme, että sitoutumalla tähän tavoitteeseen viemme osaltamme eteenpäin kiinteistökannan kehitystä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Keinot ja toimenpiteet hiilineutraaliuden saavuttamiseksi ovat olemassa ja käytettävissämme, ja meillä jokaisella on velvollisuus ottaa ne käyttöön, muistuttaa Newsecin Silja Nopanen, Senior Advisor & Team Leader, Sustainability.

Net Zero Carbon Buildings Commitment on Green Building Councilin lanseeraama kansainvälinen, vapaaehtoinen sitoumus, jonka tarkoituksena on kannustaa rakennus- ja kiinteistöalan organisaatioita ja kaupunkeja siihen, että niiden rakennuskanta on hiilineutraali kiinteistöjen energiankäyttöä koskevien hiilidioksidipäästöjen osalta vuonna 2030. Saavutetut energiansäästöt ja pienentyneet hiilidioksidipäästöt varmennetaan kolmannen osapuolen auditoimina.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Silja Nopanen
Senior Advisor & Team Leader, Sustainability
Newsec
Puh. 050 465 5789
silja.nopanen@newsec.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Newsec
Newsec
Mannerheiminaukio 1 A, PL 52
00101 Helsinki

http://www.newsec.fi

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – tarjoaa kattavasti kiinteistöarvioinnin, kiinteistöjohtamisen ja kaupankäynnin palveluita niin kiinteistöjen omistajille, sijoittajille kuin käyttäjillekin. Yhtiö on perustettu vuonna 1994 ja on yksityisten osakkaiden omistama. Konserni toimii seitsemässä maassa Pohjois-Euroopassa, ja sillä on noin 1 800 työntekijää, joista yli 400 Suomessa. Vuonna 2018 Newsec avasi toimiston Lontooseen palvellakseen entistä paremmin Pohjoismaista ja Baltiasta kiinnostuneita kansainvälisiä sijoittajia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Newsec

Newsecin Suomen kiinteistömarkkinakatsaus: kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa kiinteistökaupan markkinoilla12.2.2020 12:00:00 EET | Tiedote

Kiinteistöt pysyvät houkuttelevana sijoitussegmenttinä muita sijoituskohteita paremman tuoton ja varmemman toimintaympäristön ansiosta. Kaupankäyntiä hidastaa lähinnä se, että tarjonta ei vastaa vahvaan kysyntään. Sijoittajia kiinnostavat sijainnit ovat Helsingin ydinkeskustan lisäksi pääkaupunkiseudun muut prime-osamarkkinat ja Turku sekä Tampere. Myös modernien ja hyvillä paikoilla sijaitsevien logistiikkakiinteistöjen kysyntä on vahvaa. Ne tarjoavat toimistokohteisiin verrattuna hyvää tuottoa ja verkkokaupan kasvun myötä modernille logistiikkatilalle riittää käyttäjäkysyntää, mikä pitää yllä eurooppalaisittainkin vertailtuna korkeita vuokratasoja.

Rikard Nyhrén Newsec Property Asset Managementin Pohjoismaiden operatiiviseksi johtajaksi16.1.2020 09:56:00 EET | Tiedote

Newsec Property Asset Management on kasvanut voimakkaasti kaikissa Pohjoismaissa viime vuosien aikana. Yhtiö on nyt toimialallaan Euroopan toiseksi suurin manageerauksessa olevalla kohteiden pinta-alalla mitattuna. Uskomme kasvun jatkuvan, ja tätä kasvua uusi Pohjoismaiden operatiivinen johtaja Rikard Nyhrén vahvistaa. Hänen roolinaan on erityisesti yhteisten parhaiden käytäntöjen kehittäminen ja levittäminen kaikissa maayhtiöissä. Rikard Nyhrén on työskennellyt aiemmin kiinteistöjohtajana Hemsöllä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme