Newsec

Newsec tuottaa Triplan Workeryyn kiinteistöjohtamisen palvelut

Jaa

Newsec on valittu Pasilassa sijaitsevan Tripla Workeryn toimistojen kiinteistöjohtopalveluiden tuottajaksi. Kokonaisuuteen kuuluu kolmesta rakennuksesta koostuvan, 50 000 neliömetrin toimistokeskittymän kiinteistöjohtaminen ja tekninen manageeraus sekä kaikki vuokra-, talous- ja yhtiöhallinnon palvelut. Workeryn omistaa saksalainen Commerz Real’s fund Hausinvest.

Kuva: YIT
Kuva: YIT

Tripla Workery on osa YIT:n kehittämää ja rakentamaa laajaa kokonaisuutta, johon kuuluvat toimistorakennusten lisäksi myös kauppakeskus Mall of Tripla, asuntoja ja hotelli.

Lähes kokonaan vuokratuissa uusissa toimistoissa on noin 20 vuokralaista, joiden palveluksessa työskentelee noin 4 500 ihmistä. Ensimmäisiin toimistoihin muutetaan jo helmikuussa, ja loput tilat saavat käyttäjät kevään aikana.

Tripla Workery on LEED platina -tasolle sertifioitu kohde, joten vastuullisuusnäkökulma on avainasemassa myös käytön aikana. LEED-sertifikaatin mukaiset käytännöt ohjaavat kiinteistöjohtamista. Workery on osa Triplan kokonaisuutta, joten toimistokiinteistöjen johtamisessa tehdään tiivistä yhteistyötä lokakuussa 2019 avatun kauppakeskus Mall of Triplan kanssa.

”Olemme erittäin iloisia päästessämme kiinteistöjohtamisen palveluiden tuottajaksi Workeryyn, joka on osa ainutlaatuista Triplan kokonaisuutta. Tavoitteenamme on tarjota ensiluokkaista 2020-luvun kiinteistöjohtamisen palvelua, joka tuottaa toimistojen käyttäjille erinomaisen työympäristön ja täyttää kiinteistön omistajan korkeat laatuvaatimukset”, sanoo Miro Karttunen, Head of Property Asset Management Newsec in Finland.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: YIT
Kuva: YIT
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Newsec
Newsec
Mannerheiminaukio 1 A, PL 52
00101 Helsinki

http://www.newsec.fi

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – tarjoaa kattavasti kiinteistöarvioinnin, kiinteistöjohtamisen ja kaupankäynnin palveluita niin kiinteistöjen omistajille, sijoittajille kuin käyttäjillekin. Yhtiö on perustettu vuonna 1994 ja on yksityisten osakkaiden omistama. Konserni toimii seitsemässä maassa Pohjois-Euroopassa, ja sillä on noin 1 800 työntekijää, joista yli 500 Suomessa. Vuonna 2018 Newsec avasi toimiston Lontooseen palvellakseen entistä paremmin Pohjoismaista ja Baltiasta kiinnostuneita kansainvälisiä sijoittajia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Newsec

Newsecin Suomen kiinteistömarkkinakatsaus: kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa kiinteistökaupan markkinoilla12.2.2020 12:00:00 EET | Tiedote

Kiinteistöt pysyvät houkuttelevana sijoitussegmenttinä muita sijoituskohteita paremman tuoton ja varmemman toimintaympäristön ansiosta. Kaupankäyntiä hidastaa lähinnä se, että tarjonta ei vastaa vahvaan kysyntään. Sijoittajia kiinnostavat sijainnit ovat Helsingin ydinkeskustan lisäksi pääkaupunkiseudun muut prime-osamarkkinat ja Turku sekä Tampere. Myös modernien ja hyvillä paikoilla sijaitsevien logistiikkakiinteistöjen kysyntä on vahvaa. Ne tarjoavat toimistokohteisiin verrattuna hyvää tuottoa ja verkkokaupan kasvun myötä modernille logistiikkatilalle riittää käyttäjäkysyntää, mikä pitää yllä eurooppalaisittainkin vertailtuna korkeita vuokratasoja.

Rikard Nyhrén Newsec Property Asset Managementin Pohjoismaiden operatiiviseksi johtajaksi16.1.2020 09:56:00 EET | Tiedote

Newsec Property Asset Management on kasvanut voimakkaasti kaikissa Pohjoismaissa viime vuosien aikana. Yhtiö on nyt toimialallaan Euroopan toiseksi suurin manageerauksessa olevalla kohteiden pinta-alalla mitattuna. Uskomme kasvun jatkuvan, ja tätä kasvua uusi Pohjoismaiden operatiivinen johtaja Rikard Nyhrén vahvistaa. Hänen roolinaan on erityisesti yhteisten parhaiden käytäntöjen kehittäminen ja levittäminen kaikissa maayhtiöissä. Rikard Nyhrén on työskennellyt aiemmin kiinteistöjohtajana Hemsöllä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme