Newsec

Newsecillä jatkossa kaksi toimistoa Helsingissä

Jaa
Helsingin Newsecillä on jatkossa kaksi osoitetta Helsingissä. Ensimmäinen muutto ydinkeskustassa osoitteeseen Mikonkatu 7 tehtiin tammikuussa 2023, kun Newsec otti käyttöönsä niin sanotun keskusta-HUB-tilan. Toimistoista suurempi, Sydäntila, tulee sijaitsemaan Ruoholahdessa osoitteessa Porkkalankatu 3. Muutto Ruoholahden Roihuun toteutetaan touko-kesäkuussa 2023. Jatkossa Newsec palvelee yritysasiakkaita joustavasti kahdessa osoitteessa.
Newsec, Mikonkatu 7
Newsec, Mikonkatu 7

Muuttojen taustalla on uuden hybridityömallin tuomat tarpeet tulevaisuuden toimistolle ja se, että nykyiset tilat Postitalossa olivat viidentoista vuoden jälkeen jäämässä pieneksi voimakkaassa kasvussa olevalle Newsecille.

Tilasuunnittelu ja työympäristökonsepti omasta talosta

Newsecin oma Concept & Design -tiimi on vastannut toimistojen suunnittelusta ja toteuttamisesta, ja työympäristökonsepti on luotu yhdessä henkilöstön kanssa aina tilavalinnoista toimistojen toiminnallisiin tarpeisiin. Vuonna 2022 uudistettu brändi ja ilme näkyvät mm. materiaalivalinnoissa, kalusteissa, grafiikassa ja valaistuksessa.

Uudet tilat ovat joustavat ja niissä on huomioitu niin hybridityön luonne kuin mahdollisuudet yhdessä tekemiseen sekä vaatimukset tulevaisuuden toimistolta ja teknologialta. Toimistojen sydäminä toimivat Newsec Lounge -tilat, olohuonemaiset työkahvilat, jotka kokoavat työntekijät yhteen sekä joustavat myös tapahtumiin.

Kahden toimiston malli tukee Newsecin liiketoimintojen erilaisia tarpeita ja tukee monipaikkaista työnteon mallia, jossa niin työtila kuin toimistokin valitaan työtehtävän tarpeiden mukaan.

Vastuullisuus tärkeä arvo uusissa Newsecin tiloissa

Materiaalivalinnoissa on kiinnitetty huomioita vastuullisuuteen joko materiaalin hiilijalanjäljen kannalta tai käytön ja ylläpidon näkökulmasta suunnitellen kestävää ja helposti ylläpidettävää.

Toimistoissa on huomioitu mahdollisuuksien mukaan olemassa olevien kalusteiden hyödyntäminen tilasuunnittelussa ja ylimääräisten kierrättäminen. Hyvinvointiin ja palautumiseen on panostettu vahvasti. Henkilöstöllä on käytössään Ruoholahden hyvinvointitilat, josta löytyvät mahdollisuudet mm. uintiin, kuntosaliharjoitteluun, joogaan ja muihin sisälajeihin.

Toimistojen sijainnit mahdollistavat myös vastuulliset valinnat liikkumistavoissa julkisilla kulkuvälineillä ja hyvien pyörätieverkostojen äärellä.

Lisätietoja

Mikko Tenhola
Head of Advisory in Finland, Partner
+358 40 500 1310
mikko.tenhola@newsec.fi

Anna-Liisa Sarasoja
Managing Director
Property Asset Management in Finland
+358 40 193 1083
anna-liisa.sarasoja@newsec.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Newsec, Mikonkatu 7
Newsec, Mikonkatu 7
Lataa
Newsec, Porkkalankatu 3
Newsec, Porkkalankatu 3
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Newsec
Newsec
Mannerheiminaukio 1 A, PL 52
00101 Helsinki

http://www.newsec.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Newsec

Newsecin kiinteistömarkkinakatsaus syksy 2022 – megadiilit värittivät aktiivista kiinteistösijoitusmarkkinaa27.9.2022 11:28:25 EEST | Tiedote

Kiinteistömarkkinoilla niin inflaatio- ja koronnostopaineet kuin sotakaan eivät vaikuttaneet vielä suuremmin kiinteistökaupankäyntiin vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla. Kiinteistösijoitusten kokonaismäärä oli ensimmäiseltä puolelta vuodelta 4,3 miljardia euroa. Tämä on kaikkien aikojen korkein sijoitusvolyymi ensimmäisellä vuosipuoliskolla. Vuoden 2022 toisella puoliskolla taloudellinen epävarmuus ja kasvaneet vieraan pääoman kustannukset ja saatavuus hidastavat investointiaktiivisuutta.

Newsecin pohjoismainen kiinteistömarkkinakatsaus: Kiinteistömarkkinat jatkuvat vilkkaina21.9.2022 10:30:26 EEST | Tiedote

Pohjoismaiden kiinteistömarkkinoilla on vastassaan täysin erilaiset rahoitusmarkkinat, kuin viimeiseen 20 vuoteen: korot nousevat, inflaatio on korkea, tuottovaatimukset ja energiakustannukset kasvavat. Tästä huolimatta toimitilamarkkinoilla on edelleen vilkasta aktiivisuutta ja vuoden 2022 odotetaan olevan toiseksi vahvin transaktiovuosi tähän mennessä Pohjoismaissa. Samaan aikaan kestävä kehitys on saavuttanut pisteen, jossa se on ratkaiseva kiinteistöalan tulevaisuuden ja ilmaston kannalta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme