Newsec

Newsecin uusi ja terävämpi brändi julkaistu

Jaa
Newsec uudistuu näyttääkseen tietä tulevaisuuteen, ja korostaa keskittymistään digitalisaatioon ja innovaatioihin. Päivitetyllä brändillä Newsec ottaa seuraavan askeleen jännittävällä kasvumatkallaan Euroopassa.

"Maailmanlaajuinen kehitys, mukaan lukien kiihtyvä digitalisaatio, energia- ja ympäristöhaasteet sekä kaupungeissa asuvien ja työskentelevien ihmisten määrän lisääntyminen, tekee tarjoamistamme palveluista merkityksellisempiä kuin koskaan. Innovaatioiden ja teknisten ratkaisujen johtajana toimiminen on ollut Newsecille avainasemassa pitkään. Olemme iloisia voidessamme olla mukana ajamassa kehitystä, ja otamme seuraavan askeleen, joka antaa yrityskuvalle selkeyttä", sanoo Newsecin toimitusjohtaja Patrik Attemark.

Vahvempi yhteinen identiteetti

Newsec on perustettu vuonna 1994 ja tämän jälkeen on tapahtunut paljon – nykyisin yhtiö on Pohjoismaiden ja Baltian suurin toimija. Yli 2 400 työntekijää neljällä liiketoiminta-alueella Property Asset Management, Advisory, Investment Management and Energy Transition työskentelee nyt vahvemman yhteisen identiteetin alla.

Energy Transition on uusi nimi Infrana aiemmin tunnetulle liiketoiminta-alueelle, ja se heijastaa Newsecin keskittymistä energiamarkkinoiden muutokseen, jossa yhtiö ottaa keskeisen roolin kiinteistöalan tukemisessa.

"Olemme ylpeitä perinnöstämme ja odotamme tässä vaiheessa kasvumme jatkua tavoitteenamme vakiinnuttaa Newsec johtavaksi toimijaksi Euroopassa. Tuomme mukanamme historiamme parhaat palat jatkaessamme matkaamme terävämmällä brändillä ja ilmeellä. Tulevien kuukausien aikana otamme asteittain askeleita uuteen suuntaan Newsec-brändin osalta”, Attemark jatkaa.

Virallisina niminä säilyvät Newsec ja Newsec AB.

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Newsec
Newsec
Mannerheiminaukio 1 A, PL 52
00101 Helsinki

http://www.newsec.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Newsec

Newsecillä jatkossa kaksi toimistoa Helsingissä17.1.2023 11:23:12 EET | Tiedote

Helsingin Newsecillä on jatkossa kaksi osoitetta Helsingissä. Ensimmäinen muutto ydinkeskustassa osoitteeseen Mikonkatu 7 tehtiin tammikuussa 2023, kun Newsec otti käyttöönsä niin sanotun keskusta-HUB-tilan. Toimistoista suurempi, Sydäntila, tulee sijaitsemaan Ruoholahdessa osoitteessa Porkkalankatu 3. Muutto Ruoholahden Roihuun toteutetaan touko-kesäkuussa 2023. Jatkossa Newsec palvelee yritysasiakkaita joustavasti kahdessa osoitteessa.

Newsecin kiinteistömarkkinakatsaus syksy 2022 – megadiilit värittivät aktiivista kiinteistösijoitusmarkkinaa27.9.2022 11:28:25 EEST | Tiedote

Kiinteistömarkkinoilla niin inflaatio- ja koronnostopaineet kuin sotakaan eivät vaikuttaneet vielä suuremmin kiinteistökaupankäyntiin vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla. Kiinteistösijoitusten kokonaismäärä oli ensimmäiseltä puolelta vuodelta 4,3 miljardia euroa. Tämä on kaikkien aikojen korkein sijoitusvolyymi ensimmäisellä vuosipuoliskolla. Vuoden 2022 toisella puoliskolla taloudellinen epävarmuus ja kasvaneet vieraan pääoman kustannukset ja saatavuus hidastavat investointiaktiivisuutta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme