Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Next Level johdattelee kohti yhteishakua

Jaa

Helsinkiläisille ysiluokkalaisille suunnattu Next Level -tapahtuma järjestetään 9.–12.9. ja 16.–19.9.2019. Tapahtumalla aktivoidaan nuoria pohtimaan peruskoulun jälkeisiä jatkosuunnitelmia sekä tarjotaan tukea kouluissa tehtävään ohjaustyöhön.

- Tavoitteena on jo alkusyksystä antaa sykäys jatko-opintojen suunnitelmiin, joita täydennetään lukuvuoden aikana oppilaitostutustumisilla sekä opettajien ja opinto-ohjaajien ohjauksella. Tapahtuman positiivisen ja kannustavan ilmapiirin avulla ysiluokkalainen voi pohtia omia vahvuuksiaan yhteishakua ja tulevia opintoja ajatellen, toteaa pedagoginen asiantuntija Tuulia Tikkanen Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimialalta.

Tapahtuma toteutetaan neljällä alueella siten, että kaikilla halukkailla helsinkiläisillä peruskouluilla on mahdollisuus osallistua siihen. Mukaan on ilmoittautunut tänä vuonna lähes 4000 ysiluokkalaista.

Myös kasvatuksesta ja koulutuksesta vastaava apulaispormestari Pia Pakarinen tuo tervehdyksensä tapahtumapäiviin.

Next Level järjestetään Stadin ammatti- ja aikuisopiston tiloissa:

  • ma 9.9. Ilkantien toimipaikka (läntinen ja pohjoinen alue)
  • ti 10.9. Ilkantien toimipaikka (läntinen ja pohjoinen alue)
  • ke 11.9. Vilppulantien toimipaikka (koillinen alue)
  • to 12.9. Vilppulantien toimipaikka (koillinen alue)
  • ma 16.9. Kullervonkadun toimipaikka (eteläinen ja keskinen alue)
  • ti 17.9. Prinsessantien toimipaikka (itäinen ja kaakkoinen alue)
  • ke 18.9. Prinsessantien toimipaikka (itäinen ja kaakkoinen alue)
  • to 19.9. Kullervonkadun toimipaikka (eteläinen ja keskinen alue)

Lisätiedot:

Tuulia Tikkanen, Helsingin kasvatus ja koulutus, pedagoginen asiantuntija,
puh. 09 310 88047, tuulia.tikkanen@hel.fi

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Töysänkatu 2 D
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Helsingforsborna får syssla med egna projekt i fem klassrum för teknisk slöjd nästa läsår18.6.2020 10:55:00 EESTTiedote

Bland de vinnande förslagen i OmaStadi-omröstningen i höstas fanns ett förslag om att öppna skolornas klassrum för teknisk slöjd för hobbyverksamhet. Detta förslag blir nu verklighet. Stadsborna får möjlighet att avgiftsfritt arbeta med sina egna projekt i fem klassrum för teknisk slöjd, det vill säga OmaStadi-verkstäder, från september till maj under läsåret 2020–2021.

Ennakkotiedote: Helsingin kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu tiistaina 16.6.202012.6.2020 11:15:46 EESTTiedote

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan kevään viimeinen kokous pidetään tiistaina 16. kesäkuuta klo 16.00. Kokouksen esityslista on julkaistu kasvatuksen ja koulutuksen toimialan verkkosivuilla. Esityslista Lautakunnan kokouksen esityslistalla on muun muassa useita päiväkotien ja koulujen tilahankkeita. Esityslistalla olevat päiväkotien tilahankkeet: lausunto Malmilla sijaitsevan päiväkoti Marmorin sisäilmakorjausten hankesuunnitelmasta lausunto Kalliossa sijaitsevan päiväkoti Kalevan korvaavien tilojen hankesuunnitelmasta tarveselvitys Pasilassa osoitteeseen Lavakatu 1 toteutettavasta päiväkodista tarveselvitys Malmilla osoitteeseen Jäkälätie 11 toteutettavasta päiväkodista tarveselvitys Kannelmäessä osoitteeseen Soittajantie 10 toteutettavasta päiväkodista Muut lautakunnan esityslistalla olevat tilat: tarveselvitys Kruunuvuorenrannan palvelurakennukseen sijoittuvasta peruskoulusta, päiväkodista ja leikkipuistosta lausunto Roihuvuoren ala-asteen ja esiopetuksen lisätilan hankesuunnitelmasta

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme