Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Next Level johdattelee kohti yhteishakua

Jaa

Helsinkiläisille ysiluokkalaisille suunnattu Next Level -tapahtuma järjestetään 9.–12.9. ja 16.–19.9.2019. Tapahtumalla aktivoidaan nuoria pohtimaan peruskoulun jälkeisiä jatkosuunnitelmia sekä tarjotaan tukea kouluissa tehtävään ohjaustyöhön.

- Tavoitteena on jo alkusyksystä antaa sykäys jatko-opintojen suunnitelmiin, joita täydennetään lukuvuoden aikana oppilaitostutustumisilla sekä opettajien ja opinto-ohjaajien ohjauksella. Tapahtuman positiivisen ja kannustavan ilmapiirin avulla ysiluokkalainen voi pohtia omia vahvuuksiaan yhteishakua ja tulevia opintoja ajatellen, toteaa pedagoginen asiantuntija Tuulia Tikkanen Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimialalta.

Tapahtuma toteutetaan neljällä alueella siten, että kaikilla halukkailla helsinkiläisillä peruskouluilla on mahdollisuus osallistua siihen. Mukaan on ilmoittautunut tänä vuonna lähes 4000 ysiluokkalaista.

Myös kasvatuksesta ja koulutuksesta vastaava apulaispormestari Pia Pakarinen tuo tervehdyksensä tapahtumapäiviin.

Next Level järjestetään Stadin ammatti- ja aikuisopiston tiloissa:

  • ma 9.9. Ilkantien toimipaikka (läntinen ja pohjoinen alue)
  • ti 10.9. Ilkantien toimipaikka (läntinen ja pohjoinen alue)
  • ke 11.9. Vilppulantien toimipaikka (koillinen alue)
  • to 12.9. Vilppulantien toimipaikka (koillinen alue)
  • ma 16.9. Kullervonkadun toimipaikka (eteläinen ja keskinen alue)
  • ti 17.9. Prinsessantien toimipaikka (itäinen ja kaakkoinen alue)
  • ke 18.9. Prinsessantien toimipaikka (itäinen ja kaakkoinen alue)
  • to 19.9. Kullervonkadun toimipaikka (eteläinen ja keskinen alue)

Lisätiedot:

Tuulia Tikkanen, Helsingin kasvatus ja koulutus, pedagoginen asiantuntija,
puh. 09 310 88047, tuulia.tikkanen@hel.fi

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Töysänkatu 2 D
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Päätöstiedote kasvatus- ja koulutuslautakunnan kokouksesta 12.11.201912.11.2019 17:20:20 EETTiedote

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan tiistaina 12. marraskuuta pidetyn kokouksen päätöstiedote on toimialan verkkosivuilla. Lautakunta päätti muun muassa irtokalusteiden lisähankinnasta Jätkäsaaren peruskouluun. Kouluun hankitaan kolme tilaratkaisua, jotka mahdollistavat oppilaan yksilöllisistä tarpeista lähtevän oppimisen. Kokouksen esityslista on saatavilla toimialan verkkosivuilta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme