Nextory

Nextory juhlii 1-vuotista taivaltaan Suomessa: "Ensimmäinen vuotemme on ollut todellinen menestys"

Jaa

Lehdistötiedote 03.09.2019. Tasan vuosi sitten digitaalinen kirjapalvelu Nextory lanseerasi sovelluksensa Suomen markkinoille, ja yrityksen taival Suomessa on alkanut erittäin menestyksekkäästi. Jo pelkästään vuoden 2019 alun jälkeen palvelun käyttäjämäärä on kasvanut uskomattomat 551 prosenttia.

Nextory on Ruotsissa vuonna 2015 perustettu e- ja äänikirjojen tilauspalvelu, jota voi käyttää sekä kännykällä että tabletilla. Yrityksen takana on ruotsalainen yrittäjäkaksikko Shadi Bitar ja Ninos Malki. Nextory nousi nopeasti Ruotsin markkinoiden toiseksi suurimmaksi toimijaksi ja syyskuussa 2018 yritys aloitti kansainvälistymiskehityksensä lanseeraamalla Suomen ensimmäisenä Ruotsin ulkopuolisena markkinanaan.

- Nextoryn ensimmäinen vuosi Suomessa on ollut todellinen menestys. Vaikka asetimme itsellenne vuoden aikana aggressiivisen kasvusuunnitelman, olemme ylittäneet kaikki asettamamme tavoitteet. Digitaalinen kirjamarkkina on voimakkaassa kasvussa ja nyt jatkamme eteenpäin kiihtyvää vauhtia, sanoo Marika Pietilä, Nextoryn Suomen markkinoiden sisältöpäällikkö.

Kymmeniä tuhansia kirjoja
Nextorylla on laaja ääni- ja e-kirjatarjonta sekä aikuisille että lapsille. Ensimmäisen vuotensa aikana Suomessa Nextory on kasvattanut suomenkielisten kirjojensa määrää palvelussaan jopa 125 prosenttia. Suomenkielisen kirjallisuuden lisäksi palvelu tarjoaa lukemista ja kuunneltavaa myös ruotsiksi ja englanniksi.

Top 5 - Nextoryn suosituimmat kotimaiset kirjat
1. Vankina Venäjällä: suomalaisen huumekuriirin uskomaton tarina - Ilkka Karisto
2. Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu - Sisko Savonlahti
3. Mielikuvituspoikaystävä ja muita sinkkuelämän perusasioita - Henriikka Rönkkönen
4. HIMMEE - Mikael Gabriel
5. Jere - Aki Linnanahde

Top 5 - Nextoryn suosituimmat ulkomaiset kirjat
1. Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan - Nurinkurinen opas hyvään elämään - Mark Manson
2. Idiootit ympärilläni - Kuinka ymmärtää muita ja itseään - Thomas Erikson
3. Auschwitzin tatuoija - Heather Morris
4. Ole minun - Josie Silver
5. Minun tarinani - Michelle Obama

Top 5 - Nextoryn suosituimmat lastenkirjat
1. Paras kirja ikinä - Miklu
2. Harry Potter ja viisasten kivi - J.K. Rowling
3. Kani joka tahtoi nukahtaa - Carl-Johan Forssén Ehrlin
4. Risto Räppääjä ja pullistelija - Sinikka Nopola, Tiina Nopola
5. Tatu ja Patu, kauhea Hirviö-hirviö ja muita outoja juttuja - Aino Havukainen & Sami Toivonen

Tietoa tilastoista:

Top-listat perustuvat Nextoryn omiin tilastoihin ja koostuvat kirjoista, joita Nextoryn palvelussa on luettu ja kuunneltu eniten syyskuun 2018 elokuun 2019 välisenä aikana.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Carolina Laurén
Brand & PR Manager
Nextory
carolina.lauren@nextory.com
+46 73-316 34 20

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Nextory
Nextory
Dalagatan 7
11123 Stockholm, SWEDEN

https://www.nextory.fi

Tietoa Nextorysta:
Nextory on digitaalinen kirjapalvelu, jonka kymmeniä tuhansia e- ja äänikirjoja voi kuunnella kännykällä tai tabletilla. Sovellus perustettiin Ruotsissa vuonna 2015, ja Suomessa se lanseerattiin syyskuussa 2018. Nextoryn visio on lisätä lukemista ja tuoda kirjat helpommin saataville tehden siten elämästäsi rikkaampaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nextory

Löydä kesäfiiliksesi ASMR:n ja 3D-äänen kanssa: Nextory julkaisee kesän rentouttavimman äänikirjasarjan6.7.2021 15:13:07 EEST | Tiedote

Kesä on täällä ja moni nauttii täysin rinnoin auringosta ja kesälomista. Tosin joskus voi olla hankala päästää irti arjesta ja vain nauttia vapaa-ajasta. Nextory haluaakin juurikin siksi auttaa lomailijoita löytämään rauhan ja julkaisee nyt äänikirjasarjan Satisfying Summer Sensations; kesäisen äänikokemuksen, joka sisältää ASMR ja 3D-ääntä.

Nextory E-book Awards 2021: Sita Salminen vei voiton parhaasta aikuisten kirjasta27.4.2021 13:00:00 EEST | Tiedote

Suurena e-kirjapalkintona aiemmin tunnetun Nextory E-book Awards 2021 -palkinnon voittajat on valittu. Palkinnon myöntäjä lukuaikapalvelu Nextory haluaa palkinnon avulla huomioida vuoden luetuimpia e-kirjoja. Tämän vuoden voittaja aikuisten kirjojen kategoriassa on somevaikuttaja Sita Salminen Lupa-novellikokoelmallaan. Lastenkirjojen kategoriassa voittaja on Gunilla Bergström kirjallaan “Mikko Mallikas saa kaverin”.

Kirjan ja ruusun päivän uusi kartoitus osoittaa: Kiinnostus digitaalisia kirjoja kohtaan kasvaa – lastenkirjat suosituimpien listan kärjessä23.4.2020 11:09:01 EEST | Tiedote

Lehdistötiedote 23.04.2020. Kiinnostus ääni- ja e-kirjoihin on lisääntynyt huomattavasti viime aikoina. Tämän osoittaa digitaalisen kirjapalvelu Nextoryn uusi kartoitus. Uusien suomalaisten käyttäjien määrä kasvoi 111 prosenttia maaliskuussa viime vuoden maaliskuuhun verrattuna. Lasten lukeminen ja kuunteleminen on kasvanut kaikkein eniten. Sovelluksen suosituin kategoria on nyt lastenkirjat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme