Assemblin Oy

Nimityksiä Assemblinilla

Jaa

Assemblin on nimittänyt useita uusia osaajia rakennusautomaatiourakointiin, talotekniikkaurakointiin ja energiatehokkuus- ja elinkaaripalveluihin.

Assemblin on nimittänyt useita uusia osaajia
Assemblin on nimittänyt useita uusia osaajia

Samuel_Keto

Insinööri (AMK) Samuel Keto (s. 1993) on nimitetty Assemblinin Talotekniikkaurakointiin projektinhoitajaksi. Keto työskentelee Helsingin sähköurakoinnissa ja hänen vastuualueinaan ovat Olympiastadionin projektinhoitotehtävät.

Valentin_Chepelev

Valentin Chepelev (s. 1994) on nimitetty Assemblinin Rakennusautomaatiourakointiin insinööri- ja projektinhoitoharjoittelijaksi. Chepelev työskentelee Helsingin toimipisteessä ja hän on aloittanut tehtävässään 13.5.2019. Chepelev opiskelee tällä hetkellä Metropolia Ammattikorkeakoulussa automaatiotekniikkaa. Chepelev on aikaisemmin työskennellyt automaatioasentajan perustutkinnon jälkeen automaatioasentajana Caverion Suomi Oy:ssä ja turvajärjestelmäasentajana Certego Oy:ssä.

mv_vanhakarhu

Automaatioinsinööri Mikko Vanhakarhu (s. 1981) on nimitetty Assemblinin Rakennusautomaatiourakointiin projektipäälliköksi. Vanhakarhu työskentelee Helsingin toimipisteessä ja hän on aloittanut tehtävässään 1.4.2019. Vanhakarhu on aikaisemmin työskennellyt Assemblinilla (Arealtec Oy) vuosina 2006-2011 ja viimeiset vuodet hän on työskennellyt Sweco Talotekniikka Oy:ssä RAU-suunnittelun ja konsultointitehtävien parissa.

Katja_Ojala

Katja Ojala (s. 1994) on nimitetty Assemblinin Energiatehokkuus- ja Elinkaaripalveluihin energiamanageriksi. Ojala työskentelee Helsingin toimipisteessä ja hän on aloittanut tehtävässään 13.5.2019. Ojala opiskelee Metropolia Ammattikorkeakoulussa energiatekniikkaa ja hän valmistuu energiatekniikan insinööriksi.

Asmo_Nykanen_MV

Talotekniikan insinööri Asmo Nykänen (s. 1995) on nimitetty Assemblinin Talotekniikkaurakointiin LVI-projektinhoitajaksi. Nykänen työskentelee Helsingin toimipisteessä. Nykänen on työskennellyt Assemblinilla jo yli vuoden verran projektinhoitajana opiskeluiden ohessa.

Vilppu Jimi

Jimi Vilppu (s. 1988) on nimitetty Assemblinin Talotekniikkaurakointiin LVI-työnjohtoharjoittelijaksi. Vilppu työskentelee Turun toimipisteessä ja hän on aloittanut tehtävässään 20.5.2019. Vilppu opiskelee Turun ammattikorkeakoulussa tekniikkaa erikoistuen LVI-alaan.

Tuominen Tuomas

Tuomas Tuominen (s. 1996) on nimitetty Assemblinin Rakennusautomaatiourakointiin kesäharjoittelijaksi. Tuominen työskentelee Tampereen toimipisteessä ja hän aloittanut tehtävässään 2.5.2019. Tällä hetkellä Tuominen opiskelee Tampereen ammattikorkeakoulussa sähkö- ja automaatiotekniikkaa erikoistuen automaatiotekniikkaan.

Arvola Miikka

Insinööri (AMK) Miikka Arvola (s. 1989) on nimitetty Assemblinin Rakennusautomaatiourakointiin projektinhoitajaksi. Arvola työskentelee Turun toimipisteessä ja hän on aloittanut tehtävässään 20.5.2019. Arvola on aikaisemmin työskennellyt Eneopt Oy:ssä ja Turun Automaatiokeskus Oy:ssä.

Avainsanat

Kuvat

Assemblin on nimittänyt useita uusia osaajia
Assemblin on nimittänyt useita uusia osaajia
Lataa
Samuel Keto
Samuel Keto
Lataa
Valentin Chepelev
Valentin Chepelev
Lataa
Mikko Vanhakarhu
Mikko Vanhakarhu
Lataa
Katja Ojala
Katja Ojala
Lataa
Asmo Nykänen
Asmo Nykänen
Lataa
Jimi Vilppu
Jimi Vilppu
Lataa
Tuomas Tuominen
Tuomas Tuominen
Lataa
Miikka Arvola
Miikka Arvola
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 917 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on noin 5 900 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Älyvaatteista rakennusalan työturvallisuuden seuraava suuri innovaatio?14.4.2020 07:45:03 EESTTiedote

Vuosikymmenien ajan rakennusala on taistellut työturvallisuushaasteiden kanssa. Alalla työskentelevien putoamiset, epäergonomiset työasennot ja kaatumiset nostavat edelleen alan tapaturmalukuja ja ennenaikaisia sairaseläköitymisiä. Teknologian Tutkimuskeskus VTT ja rakennusalan toimijat ovat lähteneet etsimään ratkaisuja siihen, kuinka työmaista tehtäisiin entistä turvallisempia työympäristöjä älyvaatteiden ja data-analytiikan avulla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme