Assemblin Oy

Nimityksiä Assemblinilla

Jaa

Assemblin on nimittänyt uusia osaajia Talotekniikka- ja Rakennusautomaatiourakointiin Helsinkiin.

Assemblin on nimittänyt uusia osaajia Talotekniikka- ja Rakennusautomaatiourakointiin
Assemblin on nimittänyt uusia osaajia Talotekniikka- ja Rakennusautomaatiourakointiin

Oskari Rytkönen (s. 1997) on nimitetty Assemblinin Automaatiourakointiin Insinööriharjoittelijaksi 30.3.2020 alkaen. Hän työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa. Rytkönen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa JIS-Automation Oy:ssä automaatioasentajana ja tällä hetkellä hän opiskelee töiden ohella automaatioinsinööriksi. Rytkösen työtehtäviin kuuluvat rakennusautomaation toteutussuunnittelu sekä käyttöönottotehtävät.

Kasper Kari (s. 1995) on nimitetty Assemblinin Automaatiourakointiin Insinööriharjoittelijaksi 2.4.2020. Hän työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa. Kari on työskennellyt aikaisemmin Inex Partners Oy:ssä automaatio-operaattorina ja hän valmistuu sähkö- ja automaatiotekniikan insinööriksi loppuvuodesta 2020.

Daniel Sulasalmi (s. 1996) on nimitetty Assemblinin Automaatiohuoltoon Insinööriharjoittelijaksi 3.4.2020 alkaen. Hän työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa. Sulasalmi suorittaa töiden ohella automaatiotekniikan opintoja ja hän valmistuu automaatioinsinööriksi vuonna 2021.

Jaan Turpela (s. 1991) on nimitetty Assemblinin Talotekniikkaurakointiin IV-projektinhoitajaksi 4.5.2020 alkaen. Hän työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa. Turpela on aikaisemmin työskennellyt Aerator Oy:ssä sekä IV-alalla yrittäjänä. Turpelan vastuu-alueina ovat projektinhoidolliset työtehtävät IV-urakoissa.

Petri Sonninen (s. 1992) on nimitetty Assemblinin talotekniikkaurakointiin LVI-projektinhoitoharjoittelijaksi kesän ajaksi 18.5.2020 alkaen. Sonninen työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa. Hän on aikaisemmin työskennellyt LVI-valvojana Valvontakonsultit Oy:ssä ja LVI-asentajana LVI-Tirronen & Jormakka Oy:ssä sekä Ylä-Savon LVI-Palvelu Oy:ssä. Sonninen opiskelee talotekniikkainsinööriksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Assemblin on nimittänyt uusia osaajia Talotekniikka- ja Rakennusautomaatiourakointiin
Assemblin on nimittänyt uusia osaajia Talotekniikka- ja Rakennusautomaatiourakointiin
Lataa
Oskari Rytkönen
Oskari Rytkönen
Lataa
Daniel Sulasalmi
Daniel Sulasalmi
Lataa
Jaan Turpela
Jaan Turpela
Lataa
Petri Sonninen
Petri Sonninen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 1 MRD euroa, ja palveluksessamme on noin 5 900 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Assemblin sopinut yrityskaupasta – kohteena Suomen johtava kiinteistöjen energiajärjestelmien toimittaja Tom Allen Senera24.5.2021 13:00:30 EEST | Tiedote

Assemblin jatkaa kehittymistään ostamalla suomalaisen Tom Allen Seneran. Assemblinin tavoitteena on ohjata koko talotekniikka-alaa kohti kestävää ja hiilineutraalia talotekniikkarakentamista. Tom Allen Senera on Suomen maalämpö- ja lämmöntalteenottoalan markkinajohtaja, jolla on noin 30 miljoonan euron vuosiliikevaihto ja noin 90 työntekijää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme