Assemblin Oy

Nimityksiä Assemblinilla

Jaa

Assemblin on nimittänyt uusia osaajia Rakennusautomaatiourakointiin ja hallintoon.

Assemblin kehittää, toteuttaa ja ylläpitää ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä.
Assemblin kehittää, toteuttaa ja ylläpitää ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä.

Riika_Ala_kolu_Assemblin

Automaatioinsinööri Riika Ala-Kolu (s.1988) on nimitetty Assemblinin Automaatiourakointiin Projekti-insinööriksi 10.8.2020 alkaen. Hän työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa. Ala-Kolu on aikaisemmin työskennellyt LeaseGreen Suomi Oy:ssä projektipäällikkönä sekä teknisenä asiantuntijana Schneider Electric Finland Oy:ssä. Ala-Kolun työtehtäviin kuuluu muun muassa ohjelmointi ja hän odottaa innolla uusia mielenkiintoisia projekteja automaation ohjelmoinnin parissa.

Sebastian_Sergelius_MVjpg

Sebastian Sergelius (s. 1991) on nimitetty Assemblinin Hallintoon IT-vastaavaksi 24.8.2020 alkaen. Aikaisemmin Sergelius on työskennellyt LeadDesk Oyj:ssä. Assemblinilla Sergelius vastaa tietohallinnon työtehtävistä.

Timo_Meri_Assemblin_MV-1

Automaatioinsinööri Timo Meri (s. 1968) palasi takaisin Assemblinille 3.8.2020. Meri vietti hiukan yli vuoden Orion Oyj:llä Energy Efficiency Manager tehtävissä, mutta nyt hän palasi takaisin Assemblinille uudessa pestissä Rakennusautomaation myyntijohtajana. Meri työskentelee osan viikosta Turun konttorilla ja osan Helsingin toimipisteessä Lassilassa. Timo Merellä on pitkäaikainen ja kattava kokemus rakennusautomaatio- ja energiatehokkuuspalveluista ja hän on aikaisemmin työskennellyt Atmostech Oy:ssä, TAC Finland Oy:ssä, Schneider Electric Finland Oy:ssä ja Fidelix Oy:ssä.

Sami_Laine_MV

Sami Laine (s. 1985) on nimitetty Assemblinin Automaatiourakointiin projektipäälliköksi 24.8.2020 alkaen. Laine työskenteli vuoden päivät Colliers International Finland Oy:ssä talotekniikka-asiantuntija ja sitä ennen Laine oli Assemblinilla melkein 10 vuoden ajan automaatio-puolella projektinhoitajana. Laine työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa.

Assemblin kehittää, toteuttaa ja ylläpitää ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Järjestelmiä ei arjessa huomaa, mutta ne saavat rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Asennuksista huolehtivat osaavat työntekijät, joilla on sydän paikallaan. Onnistumisen mahdollistavat tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva taustaorganisaatio. Sisin ratkaisee

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rakennusautomaatiourakointi
Etelä- ja Varsinais-Suomi
Kari Kumpulainen
kari.kumpulainen@assemblin.fi
Puh. 040 550 1424

Talous ja IT
Mikael Franck
mikael.franck@assemblin.fi
Puh. 040 516 0110

Kuvat

Assemblin kehittää, toteuttaa ja ylläpitää ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä.
Assemblin kehittää, toteuttaa ja ylläpitää ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä.
Lataa
Riika Ala-Kolu
Riika Ala-Kolu
Lataa
Sebastian Sergelius
Sebastian Sergelius
Lataa
Timo Meri
Timo Meri
Lataa
Sami Laine
Sami Laine
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 970 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on noin 5 900 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme