Booky.fi Oy

Nimityksiä Booky.fi Oy:ssä

Jaa

Booky Group vahvistaa organisaatiotaan ja keskittää konsernin yritysten liiketoimintaa tukevat palvelunsa Booky.fi Oy:lle. Konserniin kuuluvat Booky.fi:n lisäksi Porvoon Kirjakeskus Oy, Suomen kirjastopalvelu Oy ja Ostinato Oy. Nimitykset astuvat voimaan 1.7.2019.

“Haluamme kehittää asiakkaiden palvelua edelleen uudistamalla voimakkaasti kasvanutta organisaatiota. Tukipalveluiden keskittäminen vahvistaa ja tukee yritysten liiketoimintaa”, kiteyttää konsernin pääomistaja ja Booky.fi:n toimitusjohtaja Antti Ypyä muutosta.

Konsernin tukipalveluihin kuuluvat muun muassa tietohallinto, asiakaspalvelu, markkinointi, viestintä, taloushallinto ja ostotoiminta.

HuK Jaakko Hilke on nimitetty kehitysjohtajaksi. Hilke vastaa työssään konsernin tietohallinnosta. Hän siirtyy Booky.fi:n palvelukseen Porvoon Kirjakeskuksen kehityspäällikön tehtävästä.

Tradenomi Heini Pennanen on nimitetty konsernin hallintojohtajaksi vastuualueinaan asiakaspalvelu, hallinto ja markkinointi. Pennanen siirtyy tehtävään Kirjastopalvelun projektipäällikön tehtävästä.

FM Vilja Perttola jatkaa konsernin viestintäjohtajana vastuualueinaan konsernin viestintä ja henkilöstöhallinto.

Merkonomi Paula Savolainen jatkaa konsernin ostojohtajana vastuullaan julkishallinnon ja kuluttajakaupan ostotoiminta.

KTM Markku Takkunen jatkaa konsernin talousjohtajana. Takkunen vastaa työssään taloushallinnosta.

Booky.fi Oy on laajan valikoiman verkkokirjakauppa. Yritys tuottaa myös konsernin tukipalvelut. Booky.fi on osa Booky Groupia, johon kuuluvat logistiikan palveluita tuottava Porvoon Kirjakeskus Oy, kirjastomateriaalien ja -palveluiden toimittaja sekä peruskoulujen
oppimateriaalien välittäjä Suomen kirjastopalvelu Oy ja nuottikauppa Ostinato Oy. Konserni työllistää noin 120 henkeä ja sen liikevaihto on noin 54 miljoonaa euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot

Booky.fi Oy, toimitusjohtaja Antti Ypyä, antti.ypya@bookygroup.fi, puh. 075 756 3600
Booky Group, viestintäjohtaja Vilja Perttola, vilja.perttola@bookygroup.fi, puh. 040 755 33198

Kuvat

Jaakko Hilke, kuva: Janne Westerlund
Jaakko Hilke, kuva: Janne Westerlund
Lataa
Heini Pennanen, kuva: Janne Westerlund
Heini Pennanen, kuva: Janne Westerlund
Lataa
Vilja Perttola, kuva: Janne Westerlund
Vilja Perttola, kuva: Janne Westerlund
Lataa
Paula Savolainen, kuva: Janne Westerlund
Paula Savolainen, kuva: Janne Westerlund
Lataa
Markku Takkunen, kuva: Janne Westerlund
Markku Takkunen, kuva: Janne Westerlund
Lataa
Antti Ypyä, kuva: Janne Westerlund
Antti Ypyä, kuva: Janne Westerlund
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Booky.fi Oy
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A, 5. krs
00580 Helsinki

0407553319https://www.booky.fi/

Booky.fi Oy on suomalainen perheyritys. Verkkokirjakaupan valikoimaan kuuluvat kaikki kotimaiset ja noin 15 miljoonaa ulkomaista kirjaa, elokuvia, pelejä, musiikkia sekä toimistotarvikkeita. Perinteisten kirjakauppatuotteiden lisäksi Booky tarjoaa myös logistiikan ja verkkokaupan palveluita. Booky.fi on osa Booky Groupia, johon kuuluu myös Suomen kirjastopalvelu Oy ja Porvoon Kirjakeskus Oy.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Booky.fi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme