Assemblin Oy

Nimitysuutisia Assemblin Oy:ssä

Jaa

Assemblin on nimittänyt uusia osaajia Rakennusautomaatiourakointiin Helsinkiin ja Tampereelle.

Jukka Kivisaari on nimitetty Assemblinin Automaatiourakointiin Projektinhoitajaksi. Kivisaari työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa ja hän on aloittanut työtehtävässään 11.1.2021. Hänen työtehtäviin kuuluvat projektinhoidolliset tehtävät kuten toteutussuunnittelu. Kivisaari on aikaisemmin työskennellyt automaatioasentajana.

Teemu Kauppinen on nimitetty Assemblinin Automaatiourakointiin Projektinhoitajaksi. Kauppinen työskentelee Tampereen toimipisteessä ja hän on aloittanut työtehtävässään 11.1.2021. Hänen työtehtäviin kuuluvat projektinhoidolliset tehtävät kuten toteutussuunnittelu, ohjelmointi ja käyttöönottotehtävät. Kauppinen on aikaisemmin työskennellyt Iisalmen LVI-Säätö Oy:ssä. Kauppinen opiskelee Karelia-ammattikorkeakoulussa talotekniikan insinööriksi ja hän valmistuu kevään aikana.

Tomi Kangasniemi on nimitetty Assemblinin automaatiourakointiin Projektinhoitajaksi. Kangasniemi työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa ja hän on aloittanut tehtävässään 8.3.2021.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rakennusautomaatiourakointi
Etelä-Suomi
Kari Kumpulainen
kari.kumpulainen@assemblin.fi
Puh. 040 550 1424

Rakennusautomaatio
Pirkanmaa
Markku Kivilähde
markku.kivilahde@assemblin.fi
Puh. 050 469 5381

Kuvat

Lataa
Jukka Kivisaari
Jukka Kivisaari
Lataa
Teemu Kauppinen
Teemu Kauppinen
Lataa
Tomi Kangasniemi
Tomi Kangasniemi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 1 MRD euroa, ja palveluksessamme on noin 6 300 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Osavuosikatsaus - Kannattavuuden kasvu jatkui ja saatujen tilausten määrä vahvistui11.11.2021 07:36:00 EET | Tiedote

Vuoden kolmannelle neljännekselle oli tunnusomaista kannattavuuden kasvun jatkuminen ja saatujen tilausten määrän vahvistuminen. Pyrimme kiihdyttämään panostustamme vihreään tekniikkaan sekä rakennusautomaatioon toteuttamalla muutamia strategisia yritysostoja, jotka antavat meille ainutlaatuisen aseman ja vahvistavat älykkäisiin ja vastuullisiin rakennuksiin liittyviä palveluitamme.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme