Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Nivalan kaupungille ravitsemusterveysteko-palkinto

Jaa

Nivalan kaupungin ruokapalveluiden ruokalistauudistus valittiin Pohjois-Pohjanmaan ravitsemusterveysteoksi 2021. Palkinnon vastaanotti ruokapalveluesimies Anna-Leena Tölli.

Ravitsemusterveysteon valinnalla nostetaan esille teko tai työ, jolla on merkittävästi edistetty ihmisten ravitsemusterveyttä tai jolla on lisätty ruokapalvelujen tunnettuutta kunnassa tai maakunnassa.

Palkitsemisen perusteena on, että kyseessä on laaja projekti, joka vaatii aikaa ja siinä on tehty monta ravitsemissuosituksiin perustuvaa päätöstä ja tekoa. Siinä on mukana paljon työntekijöitä ja asiakkaita, joihin sillä on myös vaikutusta.

Nivalassa uudistettiin päiväkotien, koulujen sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden ruokalistat ottamalla huomioon asiakaspalautteet ja eri asiakasryhmien ravitsemussuositukset. 

Pohjois-Pohjanmaan ravitsemusterveysteon 2021 valitsi ehdotusten perusteella maakunnan ravitsemusterveyden koordinaatioryhmä. Palkinto julkistettiin Pohjois-Pohjanmaan ravitsemusseminaarissa 7. lokakuuta. Ravitsemusterveysteon valinnalla lisätään ravitsemusterveyden edistämisen myönteistä näkyvyyttä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ruokapalveluesimies Anna-Leena Tölli, anna-leena.tolli@nivala.fi
Terveyden edistämisen koordinaattori Leea Järvi, PPSHP, leea.jarvi@ppshp.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Hyvinvointialueen tuleva organisaatio, talous ja palvelurakenne suppean poliittisen ryhmän käsittelyssä13.10.2021 16:26:19 EEST | Tiedote

Suppea poliittinen ohjaus- ja seurantaryhmä kokoontui keskiviikkona 13.10. etäkokoukseen. Antti Ollikainen toimi kokouksen puheenjohtajana. Hyvinvointialueen poliittinen rakenne Osana hyvinvointialueen valmistelua on suunniteltu myös tulevan organisaation poliittista rakennetta. Kokouksessa oli asian käsittelyn aikana mukana myös poliittisten piirijärjestöjen edustajat. Hyvinvointialueen ylin päättävä toimielin on vaaleilla valittava aluevaltuusto. Valtuusto päättää tarkemman organisaatiorakenteen. Muut lakisääteiset toimielimet ovat aluehallitus ja tarkastuslautakunta. Aluevaltuustoon tulee Pohjois-Pohjanmaalla 79 jäsentä. Aluehallitukseen tulisi pohjaehdotuksen mukaan 13 jäsentä. Muita toimielimiä olisivat tarkastuslautakunta, yksilöasiainjaosto, aluevaalilautakunta, tulevaisuus-, turvallisuus- ja yhdyspintalautakunnat, ​alueelliset neuvottelukunnat sekä vaikuttamistoimielimet, kuten nuorisovaltuusto ja vanhus- ja vammaisneuvosto. Kokouksessa käytiin keskustelua toimielinrakenteesta,

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme