Kustannusosakeyhtiö Otava

Nona Ratia Kustannusosakeyhtiö Otavan myyntijohtajaksi

Jaa

Nona Ratia on nimitetty Kustannusosakeyhtiö Otavan myyntijohtajaksi 9.1.2018 alkaen. Ratia on työskennellyt Otavassa vuodesta 2015 lähtien, viimeksi liiketoimintapäällikkönä.

Otavaan Ratia siirtyi Suomalaisesta Kirjakaupasta tuotepäällikön tehtävistä. Ratia on työskennellyt myös S-Ryhmässä valikoimapäällikkönä useilla eri käyttötavarakaupan tuotealueilla. Hän seuraa tehtävässä Minna Kokkaa, joka siirtyy Suomalaisen Kirjakaupan toimitusjohtajaksi.

”Olen todella innoissani ja onnellinen saadessani tehdä töitä Otavan kustantamoiden myynnissä yhteistyössä kirjailijoidemme, asiakkaidemme sekä loistavan myyntitiimimme kanssa”, sanoo Nona Ratia.

”Nona edustaa kaikkea sitä osaamista ja intohimoa, mitä kustantamon myyntijohtajalta edellytetään. Hän on luonnollinen valinta tähän tärkeään tehtävään”, sanoo Otavan toimitusjohtaja Pasi Vainio.
 
Lisätietoja:
Pasi Vainio toimitusjohtaja Kustannusosakeyhtiö Otava 050 032 9591 pasi.vainio@otava.fi
Nona Ratia myyntijohtaja Kustannusosakeyhtiö Otava 050 531 9542 nona.ratia@otava.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme