Honor Finland

Nopea ja tehokas Honor Play on mobiilipelaajan unelma

Jaa

Honorin uusin tulokas, Honor Play -älypuhelin on laite, jota mobiilipelimaailma on odottanut. Nopea ja tehokas pelipuhelin täyttää 4D-pelikokemuksellaan, salamannopealla grafiikallaan ja pitkään kestävällä akullaan vaativimmankin pelaajan toiveet. Honor Playn keulakuvina toimivat jääkiekkoilija Patrik Laine ja muusikko Samu Haber.

Honor Play -puhelimessa pelikokemus on viety aivan uudelle tasolle. Prosessorina toimii tehokas Kirin 970, jota avittaa tehokas GPU Turbo -teknologia. Se parantaa puhelimen suorituskykyä peräti 60 prosenttia pelisessioiden aikana ja antaa lähes täyden kuvataajuusvakauden suurissa peleissä.

Honor Playssa on 4D-peliominaisuudet sisäänrakennettuna. Niitä ovat muun muassa elokuvalliset 3D-äänitehosteet ja älykäs Smart Shock -tärinätoiminto, joka tunnistaa pelien erikoistilanteet ja reagoi niihin värisemällä esimerkiksi ampuessa tai aseita vaihtaessa. Smart Shockissa on 30 erilaista toimintoa, joita se vaihtelee sen mukaan, mistä suunnasta tulitus tai vihollinen on tulossa.

Puhelimessa on 6,3-tuumainen Honor Full View -näyttö, jonka supertarkka grafiikka ja korkea resoluutio tuovat uutta ulottuvuutta pelitilanteisiin. Pelipuhelimen tehokas akku kestää peräti 4,5 tuntia yhtäjaksoista pelaamista. Kevyemmässä käytössä akku kestää 1,5 vuorokautta.

Peliominaisuuksien lisäksi älypuhelimessa on edistyksellinen kaksoiskamera, joka tekee laadukkaiden kuvien ottamisesta helpompaa kuin koskaan. Honor Playssa on AI NPU -prosessorin myötä 16 + 2 megapikselin kaksoiskamera, joka tunnistaa kuvattavan kohteen eri osia ja tarkentaa niihin samanaikaisesti. 16 megapikselin etukamerassa on muun muassa 3D-muotokuvavalot, jotka mahdollistavat viiden erilaisen studiovalokuvan ottamisen.

Puhelimen keulakuvina Samu Haber ja Patrik Laine

Honor järjestää syyskuussa pelitapahtumia Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Tapahtumissa yleisö pääsee pelaamaan kahta Suomen tunnetuinta e-sports-pelaajaa Anssi Huovista ja Lauri Happosta vastaan. Tapahtumien parhaat pelaajat palkitaan uusilla Honor Play -puhelimilla. Honor Playn keulakuvina toimivat jääkiekkoilija Patrik Laine ja muusikko Samu Haber.

Honorin toimitusjohtaja George Zhaon toteaa Honor Playn olevan askel kohti globaalia pelimaailmaa.

”Luomme tulevaisuuden mobiilipelimaailmaa yhdessä nuorten kanssa. Honor Play on meidän vastauksemme heidän odotuksiinsa nopeasta, sujuvasta ja viihdyttävästä pelikokemuksesta.”

Honor Playn hinta on 349 euroa. Suomessa tuote on saatavilla mustan, sinisen ja violetin sävyisinä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Essi Kautonen
Marketing Manager
Honor Finland
+358 50 368 2985
essi.kautonen@huawei.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Honor Finland
Honor Finland
Läkkisepäntie 23
00620 Helsinki

https://www.hihonor.com/fi/

Honor on Huawei Groupin johtava älypuhelinperhe. Se on tarkoitettu vaativille ja rohkeille diginatiiveille. Huawein tuotteita ja palveluja on saatavilla yli 170 maassa, ja niitä käyttää kolmasosa maailman väestöstä. Huawei oli vuonna 2017 maailman kolmanneksi suurin puhelinvalmistaja toimitettujen puhelinten kappalemäärissä mitattuna.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Honor Finland