Yliopiston Apteekki

Nopea kotiinkuljetus ya.fi -verkkoapteekista pääkaupunkiseudulla

Jaa

Yliopiston Apteekki aloittaa helmikuussa 2020 yhteistyön nopeaa ja innovatiivista logistiikkapalvelua tarjoavan Budbeen kanssa. Asiakkaat saavat verkkotilauksensa kotiin tai valitsemaansa osoitteeseen pääkaupunkiseudulla samana arkipäivänä. Toimitusmaksu on 3,90 euroa.

Ya.fi-verkkoapteekista voi tilata resepti- ja itsehoitolääkkeitä sekä muita tuotteita, kuten vitamiineja ja kosmetiikkaa. Farmaseutit ja kosmetologit palvelevat henkilökohtaisesti chatissa joka päivä klo 7–24. Toimitustapoja on useita: nopea kotiinkuljetus, laaja noutopisteverkosto ja nouto tunnissa Yliopiston Apteekin noutoautomaatista.

- Pääkaupunkiseudulla asiakas saa klo 11.00 mennessä tekemänsä tilauksen samana arki-iltana klo 17–22 ja voi helposti seurata verkosta pakettinsa kulkua reaaliaikaisesti, sanoo ya.fi-verkkoapteekista vastaava Joni Kataja.

- Asiakas voi itse vaikuttaa tilauksensa toimitukseen ja ajankohtaan. Pidämme asiakkaan ajan tasalla saapumisajasta minuutin tarkkuudella, Linda Nyberg Budbeesta kertoo.

Budbee on teknologiayritys, joka tarjoaa verkkokauppaan erikoistunutta uudenaikaista ”viimeisen kilometrin” Logtech-logistiikkapalvelua. Yritys tarjoaa palveluita 25 miljoonalle ihmiselle Ruotsissa, Tanskassa, Alankomaissa ja Suomessa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka palveluksessa työskentelee 1000 henkilöä Suomessa. Tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Palvelemme valtakunnallisesti kuluttajia sekä yli tuhatta terveydenhuollon yksikköä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Asiakaskokemuksemme on palkittu Suomen kolmen parhaan joukossa vuosina 2018 ja 2019. Apteekkejamme on Suomessa 13 paikkakunnalla ja verkossa ya.fi

Budbee on teknologiayritys, joka tarjoaa verkkokauppaan erikoistunutta uudenaikaista ”viimeisen kilometrin” Logtech-logistiikkapalvelua. Yritys tarjoaa palveluita 25 miljoonalle ihmiselle Ruotsissa, Tanskassa, Alankomaissa ja Suomessa.Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme