Rud Pedersen Public Affairs

Nopeasti kasvava viestintäkonserni Rud Pedersen avaa toimiston Lontooseen

Jaa

Yhteiskuntapoliittiseen neuvonantoon, päättäjävaikuttamiseen ja strategiseen viestintään keskittynyt konsulttitoimisto Rud Pedersen Group laajenee Ison-Britannian markkinoille perustamalla toimiston Lontooseen.

Rud Pedersen Group laajenee Ison-Britannian markkinoille perustamalla toimiston Lontooseen. Toimistoa johtamaan on nimetty Jon Aarons.
Rud Pedersen Group laajenee Ison-Britannian markkinoille perustamalla toimiston Lontooseen. Toimistoa johtamaan on nimetty Jon Aarons.

Toimistoa johtamaan on nimetty Jon Aarons, joka on erikoistunut monikansalliseen maineenhallintaan. Viimeksi hän työskenteli yhdysvaltalaisessa Sard Verbinnen -konsulttiyrityksessä, jossa hän johti menestyksellä Euroopan liiketoiminnan kasvua. Tätä ennen hän toimi vuosia globaaleissa johtotehtävissä konsulttiyritys FTI Consultingissa. Aarons tuo mukanaan kokemuksen kolmen vuosikymmenen ajalta konsulttiliiketoiminnasta ja vaikuttajakampanjoista useilta globaaleilta markkinoilta. Hän on Britannian Chartered Institute of Public Relationsin (CIPR) entinen puheenjohtaja.

"Iso-Britannia on avainmarkkina koko Euroopassa. Olemalla läsnä siellä voimme tukea asiakkaitamme entistä kattavammin heidän navigoidessaan nykypäivän monimutkaisessa taloudellisessa ja poliittisessa ympäristössä. Olemme lisänneet järjestelmällisesti maantieteellistä kattavuuttamme Pohjois-Euroopassa. Laajentumisemme pohjaa vahvaan pohjoismaiseen perintöömme ja 20 vuoden yhteiskunnallisen vaikuttamisen kokemukseemme. Tänä päivänä tarjoamme ainutlaatuisen yhdistelmän kansainvälistä läsnäoloa ja osaamista”, kertoo Rud Pedersen Groupin perustaja ja toimitusjohtaja Morten Rud Pedersen.

”Brexitin ja koronapandemian aiheuttamat häiriöt ovat tehneet Britannian markkinoista monimutkaisemmat ja haastavammat, joskaan eivät liiketoiminnan kannalta vähemmän merkittävät. Lontoo on edelleen poliittisen, taloudellisen, yritysten ja median tavoittamisen kannalta ehdottoman kiinnostava globaali keskus. Olen tuntenut ja työskennellyt Mortenin ja Rud Pedersen -tiimin kanssa useita vuosia, ja olen innoissani voidessani tulla mukaan yhtiöön ja osallistua sen menestyksen rakentamiseen”, sanoo Jon Aarons.

UK:n toimitusjohtajan roolinsa lisäksi Aarons toimii Rud Pedersen Groupin strategisen kehityksen johtajana ja työskentelee tiiviissä yhteistyössä Morten Rud Pedersenin ja konsernin johtoryhmän kanssa yrityksen jatkuvan kasvun ja kehityksen varmistamiseksi. Ruotsissa vuonna 2002 perustettu Rud Pedersen otti markkinajohtajan aseman neljällä pohjoismaisella päämarkkina-alueella ennen kuin rakensi onnistuneesti uusimmat toiminnot Brysseliin, Berliiniin, Tallinnaan ja Vilnaan. Noin joka viides 350 työntekijästä on konsernin osakkeenomistaja.

”Lontoon toimisto toimii meille Suomessa siltana molempiin suuntiin: pystymme kertomaan Lontoossa siitä, mitä Suomessa voi ja kannattaa tehdä viestinnän ja yhteiskuntasuhteiden saralla, ja toisaalta voimme auttaa suomalaisia asiakkaitamme Lontoossa. Lontoo on edelleen monen toimijan pääpaikka Euroopassa brexitistä huolimatta”, toteaa Rud Pedersenin Suomen toimitusjohtaja Susanna Korpivaara, joka toimii myös suomalais-englantilaisen kauppayhdistyksen (Finnish-British Trade Association) puheenjohtajana.

Rud Pedersen Public Affairs on toiminut Suomessa vuodesta 2014.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Susanna Korpivaara, Suomen toimitusjohtaja, Rud Pedersen Public Affairs
susanna.korpivaara@rudpedersen.com
+358 400 322 432

Kuvat

Rud Pedersen Group laajenee Ison-Britannian markkinoille perustamalla toimiston Lontooseen. Toimistoa johtamaan on nimetty Jon Aarons.
Rud Pedersen Group laajenee Ison-Britannian markkinoille perustamalla toimiston Lontooseen. Toimistoa johtamaan on nimetty Jon Aarons.
Lataa
Rud Pedersen Groupin perustaja ja toimitusjohtaja Morten Rud Pedersen
Rud Pedersen Groupin perustaja ja toimitusjohtaja Morten Rud Pedersen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Rud Pedersen Public Affairs
Annankatu 12 A 17
00120 Helsinki

https://www.rudpedersen.com/

Rud Pedersen Group

Rud Pedersen Group on noin 350 asiantuntijan voimin kymmenessä maassa toimiva eurooppalainen konsulttiryhmä. Rud Pedersen Public Affairs keskittyy yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja päättäjäviestintään. Tytäryhtiö King Street täydentää palveluvalikoimaa viestinnässä ja strategiakonsultoinnissa. Palvelemme yrityksiä, julkisyhteisöjä ja organisaatiota. Suurin osa asiakkaistamme on kansainvälisiä toimijoita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rud Pedersen Public Affairs

Rud Pedersen Group avaa jo viidennen uuden toimiston tänä vuonna – nyt Bulgariaan13.6.2022 14:43:06 EEST | Tiedote

Yhteiskuntapoliittiseen neuvonantoon, päättäjävaikuttamiseen ja strategiseen viestintään keskittynyt konsulttitoimisto Rud Pedersen Group rantautuu Bulgariaan perustamalla toimiston pääkaupunki Sofiaan. Toimisto Bulgariassa on uusi merkittävä virstanpylväs Rud Pedersenin strategiassa kohti uusia ja tärkeitä markkinoita Itä- ja Etelä-Euroopassa. Sofia on konsernin viides uusi avaus tänä vuonna ja seuraa toimistoja Lontoossa, Pariisissa, Varsovassa ja Riiassa.

Ranskalainen CNTVRS osaksi Rud Pedersen Groupia18.5.2022 13:19:07 EEST | Tiedote

Ranskalainen yhteiskuntasuhteisiin ja strategiseen viestintään keskittynyt konsultointiyritys CNTVRS [controverse] on liittynyt osaksi Rud Pedersen Groupia. Rud Pedersen on 11 Euroopan maassa toimiva vaikuttajaviestintään, yhteiskuntasuhteisiin ja strategiseen viestintään erikoistunut viestintäkonserni. Kaupan jälkeen CNTVRS on Rud Pedersen Groupin virallinen edustaja Ranskassa, ja se tarjoaa asiakkailleen täyden valikoiman konsernin palveluja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme