Nordic Healthcare Group Oy

Nordic Healthcare Groupin kansainvälinen kasvutarina jatkuu uuden toimitusjohtajan James Campbellin johdolla

Jaa

Nordic Healthcare Groupin (NHG) kansainvälistyminen ja kasvu jatkuu vahvana. Yrityksen seuraavaa kasvuvaihetta johtaa James Campbell, joka aloitti yrityksen uutena toimitusjohtajana 8.8.2022.

Campbellilla on laaja kansainvälinen kokemus life sciences -sektorilta, lääketeollisuudesta, digitaalisista terveydenhuollon ratkaisuista sekä sosiaali- ja terveydenhuollon konsultoinnista. Ennen NHG:lle tuloaan hän johti Rochen kansainvälisen liiketoiminnan muutosta Baselissa, Sveitsissä. Aiemmin hän on toiminut strategiakonsulttina Accenturella ja lisäksi hän on perustanut liikkeenjohdon konsultointiin erikoistuneen yrityksen, joka toimii Kanadassa ja Yhdysvalloissa.

NHG:n pitkäaikainen toimitusjohtaja ja perustajiin kuuluva Vesa Kämäräinen on nimitetty NHG:n hallitukseen. Hän on johtanut yritystä menestyksekkäästi yli 15 vuotta ja sinä aikana NHG on kasvanut yli 200 henkilöä työllistäväksi, johtavaksi sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntija- ja analytiikkataloksi Pohjoismaissa.

NHG on kasvanut upeasti muutaman hengen startupista toimialueensa markkinajohtajaksi. Viime vuosina NHG on myös ottanut merkittäviä askelia kansainvälisellä kentällä ja kasvattanut siellä vaikutustaan. Haluan lämpimästi kiittää Vesa Kämäräistä hänen merkittävästä panoksestaan yrityksen johtamisessa ja sen menestyksen rakentamisessa kuluneen 15 vuoden aikana. Vesa on myös keskeinen ja tervetullut uusi jäsen yrityksen hallitukseen, jossa yhteistyömme jatkuu.

Toivotan yhdessä koko hallituksen kanssa James Campbellin lämpimästi tervetulleeksi yrityksen uudeksi toimitusjohtajaksi. Jamesilla on syvällistä osaamista terveydenhuollon organisaatioiden muutoksesta ja kansainvälisen liiketoiminnan rakentamisesta. Lisäksi hänellä on kattava kokemus asiantuntijayrityksistä ja -palveluista. Olemme innoissamme NHG:n vaikuttavuuden kasvattamisesta Jamesin johdolla.” NHG:n hallituksen puheenjohtaja Juko Hakala kommentoi.

“Olen todella innoissani liittymisestä NHG:n tiimiin ja mahdollisuudesta työskennellä yhdessä sen huippuosaajien kanssa. NHG:llä on kansainvälisellä tasolla merkittävää asiantuntemusta, joka mahdollistaa uusia ja innovatiivisia ratkaisuja eri maiden sosiaali- ja terveydenhuollossa. Yhteistyössä asiakkaidensa ja kumppaneidensa kanssa NHG:llä on ainutlaatuinen asema tuottaa näkemyksiä, ratkaisuja ja ajatusjohtajuutta, jotka vaikuttavat kaikkien kansalaisten terveyteen ja hyvinvointiin,” NHG:n toimitusjohtaja James Campbell sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Nordic Healthcare Group Oy
Nordic Healthcare Group Oy
Vattuniemenranta 2
00210 Helsinki

https://nhg.fi

Nordic Healthcare Group (NHG) on vuonna 2004 perustettu sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijapalveluihin ja analytiikkaratkaisuihin erikoistunut suomalainen kasvuyritys. Asiakkaamme ovat sairaanhoitopiirejä, kuntia, kansallisia ja alueellisia julkisia toimijoita, yksityisiä palveluntarjoajia, kansainvälisiä lääketeollisuuden yrityksiä, pääomasijoittajia ja terveydenhuollon teknologiayrityksiä. Palveluksessamme on 200 kokenutta osaajaa ja nuorta lahjakkuutta. www.nhg.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nordic Healthcare Group Oy

NHG investoi innovatiiviseen ratkaisuun, joka parantaa hoidon saatavuutta ja potilasvirtaa – ostaa brittiläisen QFI Consulting Ltd:n21.6.2022 14:23:19 EEST | Tiedote

Nordic Healthcare Group (NHG) ostaa pienen brittiläisen ohjelmistoyrityksen QFI Consulting Ltd:n, jonka ainutlaatuinen lähestymistapa ja ohjelmisto tarjoaa terveydenhuollon toimijoille mahdollisuuden saavuttaa edistysaskelia hoidon saatavuudessa, laadussa ja taloudellisuudessa verrattain lyhyessä ajassa. Yrityskaupan myötä NHG vahvistaa kansainvälistymisstrategiaansa ja laajentaa toimintaansa ja toimistoverkostoaan Isoon-Britanniaan – NHG:llä on lisäksi toimipisteitä Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa.

NHG invests in innovative solution that improves accessibility of care and patient flow– acquires UK-based QFI Consulting Ltd.21.6.2022 14:23:18 EEST | Press release

Nordic Healthcare Group (NHG) acquires small UK-based software company QFI Consulting Ltd. –Their unique approach and software enable healthcare providers to achieve breakthroughs in the access, quality, and affordability of care. With the acquisition, NHG enforces its internationalization strategy and expands its operations and office network to the UK – NHG has further offices in Finland, Denmark, and Sweden.

NHG acquires health and social care digitalisation specialist Salivirta & Partners1.12.2021 16:00:00 EET | Tiedote

Fast-growing company Nordic Healthcare Group (NHG) expands its operations by acquiring Finland-based Salivirta & Partners (formally Salivirta Oy), a well-known advisory organisation specialising in digital transformations in the health and social care sector. Salivirta’s solid expertise and experience in health and social care service design, information management, enterprise architecture and digitalisation of health and social care processes further strengthens NHG’s expertise and, thus, enables NHG to offer even more extensive services and solutions to its clients in the field of health and social care in Finland and the Nordics. After the acquisition, NHG employs around 200 people.

NHG ostaa sosiaali- ja terveydenhuollon digitalisoinnin asiantuntijan Salivirta & Partnersin1.12.2021 16:00:00 EET | Tiedote

Kasvuyhtiö Nordic Healthcare Group (NHG) laajentaa toimintaansa ostamalla arvostetun sosiaali- ja terveysalan digitalisoinnin asiantuntijayrityksen Salivirta & Partnersin (Salivirta Oy). Salivirran asiantuntemus ja kokemus sosiaali- ja terveyspalvelujen muotoilusta ja digitalisoinnista vahvistavat NHG:n tarjontaa, mikä mahdollistaa entistä kattavammat palvelut ja ratkaisut NHG:n asiakkaille Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Kaupan myötä NHG:n henkilöstön määrä nousee noin kahteensataan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme