Nordic Waterproofing Suomi

Nordic Waterproofing hankkii 80 % suomalaisesta nestemäisiä lattiapinnoitteita urakoivasta E. Voutilainen Oy:stä

Jaa

Nordic Waterproofing Group on hankkinut 80 % suomalaisesta E. Voutilainen Oy:stä ("Voutilainen"). Imatralainen yritys urakoi nestemäisiä lattiapinnoitteita pääosin Itä-Suomessa. Voutilaisella työskentelee noin 15 työntekijää ja vuotuinen liikevaihto on noin 1.9 miljoonaa euroa. Hankinta täydentää konserniyhtiömme SPT-Painting Oy:n palveluvalikoimaa ja vahvistaa asemaamme Suomen lattiapinnoitusmarkkinassa.

E. Voutilainen Oy urakoi lattia- ja erikoispinnoitteita teollisuuden tarpeisiin.
E. Voutilainen Oy urakoi lattia- ja erikoispinnoitteita teollisuuden tarpeisiin.

Voutilainen on perustettu vuonna 1959 ja yrityksen pääkonttori sijaitsee Imatralla. Yritys suunnittelee, urakoi ja markkinoi laajan valikoiman maalaus- ja pinnoituspalveluita teollisuusasiakkaille. Voutilaisella työskentelee noin 15 työntekijää ja vuotuinen liikevaihto on noin 1.9 miljoonaa euroa. Tämä kauppa on osa Nordic Waterproofingin strategiaa parantaa tuotteiden ja palvelujen tarjontaansa. Voutilainen täydentää hyvin SPT Paintingin palvelutarjontaa ja maantieteellistä ulottuvuutta.

Nordic Waterproofing Holding AB:n suomalainen tytäryhtiö Nordic Waterproofing Oy on tänään hankkinut 80 % E. Voutilainen Oy:n osakekannasta. Nordic Waterproofingilla on myös optio hankkia loput 20 % yrityksen osakekannasta 2023. Hankinta rahoitetaan Nordic Waterproofingin nykyisillä luottojärjestelyillä. Hankinnalla odotetaan olevan pientä positiivista vaikutusta Nordic Waterproofingin osakekohtaisiin tuloksiin vuonna 2021 Asennuspalvelut -segmentissä.

"Nordic Waterproofingin strategia on kasvaa sekä orgaanisesti että yritysostoin. Hankkimalla Voutilaisen laajennamme palvelutarjontaamme ja maantieteellistä ulottuvuuttamme Suomessa. Olemme tyytyväisiä siitä, että Voutilaisen johto jatkaa vähemmistöosakkaana ja toivotamme uudet suomalaiset kollegamme tervetulleiksi Nordic Waterproofingille”, sanoo Nordic Waterproofing Groupin konsernijohtaja Martin Ellis.

Nämä tiedot toimitettiin julkaistavaksi alla määritetyn yhteyshenkilön kautta 20 toukokuuta 2021 klo 14.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Per-Olof Schrewelius
talousjohtaja ja sijoittajasuhteet
Puh: +46 707 82 79 58
e-mail: pos@nordicwaterproofing.com

Kuvat

E. Voutilainen Oy urakoi lattia- ja erikoispinnoitteita teollisuuden tarpeisiin.
E. Voutilainen Oy urakoi lattia- ja erikoispinnoitteita teollisuuden tarpeisiin.
Lataa
E. Voutilainen Oy urakoi lattia- ja erikoispinnoitteita teollisuuden tarpeisiin.
E. Voutilainen Oy urakoi lattia- ja erikoispinnoitteita teollisuuden tarpeisiin.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Nordic Waterproofing Suomi
Nordic Waterproofing Suomi
Rälssitie 6
01510 Vantaa

http://www.nwsuomi.fi

Nordic Waterproofing lyhyesti
Nordic Waterproofing on yksi johtavista toimijoista Pohjois-Euroopan vedeneristysmarkkinoilla. Yritys tarjoaa laadukkaita vedeneristystuotteita ja -ratkaisuja Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Belgiassa, Alankomaissa, Puolassa, Isossa-Britanniassa ja Saksassa. Nordic Waterproofing tarjoaa myös asennuspalveluita kokonaan omistamissaan tytäryhtiöissä Suomessa ja osaomisteisissa franchise-yrityksissä Tanskassa. Yritys markkinoi tuotteitaan ja ratkaisujaan useiden brändien alla, joista kaikilla on pitkä historia ja joista useimmat ovat vedeneristysalan vakiintuneimpien ja tunnetuimpien brändien joukossa omilla markkinasegmenteillään, kuten Mataki, Trebolit, Phønix Tag Materialer, Kerabit, Nortett, SealEco, Distri Pond, SPT-Painting, Taasinge Elementer, RVT ja Veg Tech. Nordic Waterproofing on listattu keskisuurten yritysten segmenttiin Nasdaq Stockholmissa pörssikoodilla NWG. Lisätiedot: www.nordicwaterproofing.com

E. Voutilainen Oy lyhyesti
Voutilainen perustettiin 1959 Imatralla on siitä lähtien tarjonnut korkealaatuisia pinnoitustuotteita ja -palveluita aina suunnittelusta toteutukseen. Yrityksellä on hyvä asema Itä-Suomen markkinoilla tehokkaiden ja hyvin ohjattujen toimintojensa ansiosta. Voutilaisella on noin 15 työntekijää ja vuotuinen liikevaihto on noin 1.9 miljoonaa euroa. Lisätiedot: www.e-voutilainen.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nordic Waterproofing Suomi

Nordic Waterproofing hankkii 75 % Rakennusliike Ripatti Oy:stä14.7.2021 12:59:49 EEST | Tiedote

Nordic Waterproofing Group on hankkinut 75 % suomalaisesta Rakennusliike Ripatti Oy:stä ("Ripatti"). Nurmijärveläinen Ripatti on erikoistunut julkisivurakentamiseen sekä ohutmetallin profilointiin ja työstöön erikoisuutenaan RipRap-räystäselementti ja -turvakaide. Ripatilla työskentelee 30 työntekijää ja vuotuinen liikevaihto on seitsemän miljoonaa euroa. Hankinta laajentaa kattopalveluidemme tarjoamaa Suomen markkinassa.

Nordic Waterproofing on allekirjoittanut sopimuksen suomalaisen puuelementtitoimittajan Seikat Oy:n hankinnasta10.3.2021 14:33:54 EET | Tiedote

Nordic Waterproofing Group on allekirjoittanut sopimuksen suomalaisen Seikat Oy:n (”Seikat”) hankinnasta. Yritys suunnittelee, valmistaa, markkinoi ja asentaa kertopuisia (15 – 24-metrisiä) suurkattoelementtejä teollisuusrakennuksiin, varastohalleihin, julkisiin rakennuksiin ja liikekiinteistöihin. Seikat työllistää 21 henkilöä ja vuotuinen liikevaihto on noin neljä miljoonaa euroa. Päätoimipiste sijaitsee Seinäjoen Ylistarossa. Yrityskauppa on osa NW:n kestävän kehityksen ja puurakentamisen edistämisen strategiaa. Tulo Suomen elementtimarkkinoille on merkittävä askel jalanjälkemme ulottamiseksi Tanskan ja Norjan markkinoiden ulkopuolelle.

Nordic Waterproofing hankkii allekirjoittamansa sopimuksen myötä 25 % Playgreen Finland Oy:n – aurinkoenergiaratkaisujen myynti- ja asennuspalveluita tarjoavan yrityksen – osakekannasta1.6.2020 13:59:16 EEST | Tiedote

Nordic Waterproofing Group on tänään allekirjoittanut sopimuksen, jolla se hankkii 25 % Playgreen Finland Oy:n osakekannasta. Tämä suomalainen yritys tarjoaa pääasiassa aurinkoenergiaratkaisujen suunnittelu-, myynti- ja asennuspalveluita. Allekirjoitukset ja kaupat toteutettiin samanaikaisesti. Playgreenin myynti vuonna 2019 oli 3,3 MEUR ja se työllisti 22 henkilöä. Nordic Waterproofing Groupilla on myös optio hankkia 55 % lisää yrityksen osakekannasta kahden vuoden kuluessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme