Nordic Waterproofing SuomiNordic Waterproofing Suomi

Nordic Waterproofing on mukana Pyörre-talossa vähähiilisellä Kerabit Nature -vesikatteella

Jaa

Lehdistötiedote 14.10.2020. Kerabit Nature®-bitumikate on markkinoiden vähähiilisin vesikate. Siksi se sopii erinomaisesti kattamaan Lohjan asuntomessujen kiertotalouden emotaloa Pyörrettä. Matti Kuittisen suunnitteleman talon hiilijalanjälki ja hiilikädenjälki vastaavat ympäristöministeriön 2025 voimaan tulevaa asetusta.

Kerabit Nature - vähähiilinen vesikate - kuva iStockPhoto.
Kerabit Nature - vähähiilinen vesikate - kuva iStockPhoto.

Aulis Lundell Oy ja arkkitehti Matti Kuittinen vastaavat yhteistyössä vähähiilisen kiertotalouden mallitalo Pyörteen toteuttamisesta Lohjan asuntomessuille kesäksi 2021.

Nordic Waterproofing Oy on mukana hankkeessa toimittamalla Pyörteeseen markkinoiden vähähiilisimmän vesikatteen, Kerabit Naturen. – Tuotteemme sopii tähän projektiin kuin nenä päähän, hymyilee tuotepäällikkö Mikko Nikander. Aivan mahtavaa olla mukana Pyörteessä.

Kerabit Nature®-sarjan tuotteissa pääraaka-aineesta eli bitumista korvataan merkittävä osa mäntyöljyllä, mikä tekee tuotteesta markkinoiden vähähiilisimmän vesikatteen. Tuotteiden valmistus alkoi viime vuonna ja hyvältä näyttää. Mäntyöljyn käyttö ei vaikuta tuotteiden teknisiin ominaisuuksiin tai ulkonäköön.

Pyörre-talon vesikate on tarkasti ottaen Kerabit Nature LESSNOX®. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteessa on LESSNOX®-pinnoite, joka hajottaa liikenteen ja teollisuuden tuottamia, ihmisille ja luonnolle haitallisia typen oksideja. Lisäksi sirote on tavanomaista vaaleampi, jolloin se auttaa alentamaan katon lämpötilaa ja näin jäähdytyksen tarve katon alla olevissa sisätiloissa vähenee.

-Näemme ympäristöä säästävien tuotteiden kehittämisen erittäin tärkeänä, Mikko Nikander toteaa.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

tuotepäällikkö Mikko Nikander
puh. 050 564 2376 tai mikko.nikander@kerabit.fi

Kuvat

Kerabit Nature - vähähiilinen vesikate - kuva iStockPhoto.
Kerabit Nature - vähähiilinen vesikate - kuva iStockPhoto.
Lataa
Pyörteen vesikate on Kerabit Nature - kuva Mikko Nikander.
Pyörteen vesikate on Kerabit Nature - kuva Mikko Nikander.
Lataa

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Nordic Waterproofing Suomi
Nordic Waterproofing Suomi
Rälssitie 6
01510 Vantaa

http://www.nwsuomi.fi

Nordic Waterproofing Group on yksi Euroopan johtavista rakennuksiin ja infraan kohdistuvien vedeneristystuotteiden ja -palveluiden toimittajista. Suomen markkinoilla toimimme viidellä brändillä, jotka edustavat alansa kärkeä: Kerabit (katto- ja vedeneristystuotteet), AL-Katot ja KerabitPro (katto- ja vedeneristysurakointi), SPT-Painting (lattiapinnoiteurakointi ja ruiskutettavat pinnoitteet) ja LA Kattohuolto (kattohuollot, -pinnoitukset ja korjaukset). Lisätietoa osoitteesta www.nwsuomi.fi .

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nordic Waterproofing Suomi

Nordic Waterproofing hankkii allekirjoittamansa sopimuksen myötä 25 % Playgreen Finland Oy:n – aurinkoenergiaratkaisujen myynti- ja asennuspalveluita tarjoavan yrityksen – osakekannasta1.6.2020 13:59:16 EESTTiedote

Nordic Waterproofing Group on tänään allekirjoittanut sopimuksen, jolla se hankkii 25 % Playgreen Finland Oy:n osakekannasta. Tämä suomalainen yritys tarjoaa pääasiassa aurinkoenergiaratkaisujen suunnittelu-, myynti- ja asennuspalveluita. Allekirjoitukset ja kaupat toteutettiin samanaikaisesti. Playgreenin myynti vuonna 2019 oli 3,3 MEUR ja se työllisti 22 henkilöä. Nordic Waterproofing Groupilla on myös optio hankkia 55 % lisää yrityksen osakekannasta kahden vuoden kuluessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme