Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Normaali.fi-palvelu tukee nuoria kesäaikanakin

Jaa

Normaali.fi-palvelu tarjoaa turvaa nuorten elämään myös kesälomien aikana. Autamme nuoria erilaisissa elämän haasteissa ja pulmatilanteissa Normaali.fi-palvelussa. Palvelu on suunnattu Keski-Uudenmaan alueen 13–25-vuotiaille nuorille.

Normaali.fi-palvelussa omia huolia voi testata turvallisesti kyselyn avulla sekä katsoa nuorten yleisimpiin huoliin liittyviä tarinallisia näkökulmavideoita. Vahvempaa tukea ja turvaa tarjoaa nimettömästi toimiva keskusteluosio (Chat), jossa voi luottamuksellisesti keskustella ammattilaisten kanssa. Normaali.fi-palvelu on avoinna 24/7, ja Chat-palvelu maanantaista torstaihin kello 16–18.  

- Toiminnan tavoitteena on mahdollistaa nuorille matalan kynnyksen yhteydenottokanava sekä tarjota nuorille työkaluja itsearviointiin ja itsehoitoon, kertoo nuorisoasemapalveluiden esimies Aila Helminen.  

Tukea nuorille entistä aiemmin 

Syrjäytymisvaarassa olevia nuoria on haasteellista tavoittaa. Usein nuorten avun tarpeesta ei tiedetä riittävän hyvissä ajoin, jolloin ongelmat ovat voineet kasvaa entistä suuremmiksi. Normaali.fi-palvelun avulla tavoitetaan nuoret aikaisemmin ja heille voidaan tarjota omassa ympäristössä sopivampaa palvelumuotoa, verkkoauttamista. Keusote on kokeillut nuorten verkkoauttamista kahden vuoden ajan, ja toimintaa on päätetty jatkaa yhdessä Keski-Uudenmaan kuntien kanssa. Normaali.fi-palvelun tarjoaa Zoturi.  

Lisätiedot medialle 

Aila Helminen, nuorisoasemapalveluiden esimies Aila Helminen 

p. 050 497 0232,aila.helminen@keusote.fi 

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Sandelininkatu 1
05800 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä muuttuu Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeksi 1.1.2023. Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa jatkossa sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastuspalveluiden järjestämisestä. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme