Nortal Oy

Nortal Suomi vahvistaa johtoryhmäänsä rekrytoimalla IT-alan täsmäosaamista

Jaa

Strategia- ja IT-alan konsultti Nortal on nimittänyt julkishallinnon liiketoimintayksikön vetäjäksi suurten julkisen ja yksityisen sektorin asiakkuuksien kehittämiseen erikoistuneen Mikko Pitkäsen. Yhtiön strategian mukaisten modernien toimitusmallien ja vahvan liiketoiminta-arvon ratkaisujen tuottamiseksi on Nortaliin perustettu uusi positio, Chief Seamless Officer, jonka ottaa haltuunsa palveluliiketoiminnan kehittäjänä toiminut Asko Ahtiainen. Pitkänen siirtyy Nortaliin Elisalta ja Ahtiainen CGI:ltä.

Strateginen kasvu, kehitys sekä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu näkyvät Nortalin toiminnassa entistä voimakkaammin.
Strateginen kasvu, kehitys sekä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu näkyvät Nortalin toiminnassa entistä voimakkaammin.

Nortalin uudet rekrytoinnit ovat osa yhtiön vahvan kasvun strategiaa. Tietoliikennealalla aluemyynnin johtajana ja valtionhallinnon sekä kuntien suurasiakkuuksista vastannut sekä turvallisuussektorin IT-palveluiden parissa pitkään aiemmin toiminut Mikko Pitkänen saa Nortalissa vastatakseen tärkeän, kansainvälistäkin mainetta nauttivan julkishallinnon liiketoiminnan. Nortal on ollut uudistamassa Suomen verojärjestelmää maineikkaassa Valmis-hankkeessa, joka lukeutuu maailman parhaiten toteutettujen jättihankkeiden joukkoon. Järjestelmäuudistus on tullut suomalaisille tutuksi OmaVero-palvelun myötä.

Pitkäsellä on yli 25 vuoden kokemus myynnistä, liiketoiminnan kehittämisestä ja liikkeenjohdosta it-alalla. Hänen osaamisensa, näkemyksensä ja toimialatuntemuksensa luovat vahvan perustan viemään Nortalin julkishallinnon liiketoimintaa uudelle tasolle.

”Uskon yhteistyön voimaan, ja Suomessa työskentelevien noin 200 asiantuntijansa kanssa Nortal tarjoaa julkisen sektorin asiakkaille alansa parhaimpiin kuuluvan palvelukokonaisuuden yksittäisistä räätälöidyistä ohjelmistoista kokonaisiin kansalaisten arkea mullistaviin digitaalisiin palveluihin. Nortalissa kansainvälinen näkökulma yhdistyy syvälliseen, yli vuosikymmenten kokemukseen julkisten palveluiden modernisoinnista", sanoo tammikuun lopulla Nortalissa aloittava Mikko Pitkänen.

Chief Seamless Officer varmistaa kokonaisvaltaisen asiakaspalvelun

Uusi Chief Seamless Officer Asko Ahtiainen siirtyy Nortalille CGI:n liiketoiminnan kehitysjohtajan roolista ja tulee työskentelemään tiiviisti kaikkien liiketoimintayksiköiden kanssa. Ahtiaisen vastuulla on mahdollistaa yhtiön teknologiakyvykkyys ja erilaisten asiantuntijatiimien saumaton toiminta sekä varmistaa, että Nortalin kyky tuottaa liiketoimintaa tukevaa arvoa asiakkailleen toteutuu koko organisaatiossa.

"Olen onnekas ja innoissani tästä mahdollisuudesta ja uudesta roolista, joka on kuin luotu itseäni varten. Kokemukseni Nortalin osaavasta väestä ja yrityksen realistisesta kasvuvisiosta vetivät minut mukaansa rakentamaan ketterän ratkaisuntarjoajan tulevaisuutta. Työskenneltyäni viimeiset vuodet globaalin IT-jätin palveluksessa ymmärrän, kuinka tärkeää eri liiketoimintayksiköiden välinen saumaton yhteistyö on", Asko Ahtiainen kertoo.

Nortal digitalisoi julkista sektoria Suomessa ja maailmalla

Monikansallinen Nortal on julkisen sektorin digitaalisten ratkaisujen ja palveluiden käyttöönotossa edelläkävijöiden joukossa. Yhtiöllä on yli 35-vuotinen kokemus julkisten palveluiden kehittämisestä Suomessa ja se tunnetaan myös roolistaan Viron julkisen sektorin digitalisoitumisen yhtenä pääarkkitehtina. Nortal toimii ympäri maailman Lähi-idästä Yhdysvaltoihin, ja parhaillaan se tuottaa esimerkiksi Saksassa smart city -ratkaisuja sekä julkisen sektorin järjestelmäuudistuksia.

”Uskon, että Mikko Pitkäsen johdolla näytämme selkeää ja strategista suuntaa, kasvua ja kehitystä julkisen sektorin liiketoiminnassamme. Hän vahvistaa nykyisiä kumppanuuksiamme ja rakentaa uusia vahvoja verkostoja asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Hienoa saada Mikon kaltainen osaaja mukaan joukkoomme”, Nortal Oy:n toimitusjohtaja Harri Vepsäläinen sanoo ja lisää:

”Erinomainen asiakaspalvelu, eli koko talon osaajat yhdistävä saumaton yhteistyö on menestyksemme kannalta oleellista. Nortalin ensimmäisenä CSO:na aloittava Asko Ahtiainen tulee toimimaan toimitusorganisaatiomme ja teknologiaosaamisesta vastaavien johtajien tukirankana. Palveluiden saumattomalla tuotannolla varmistamme, että tuotamme asiakkaillemme merkityksellistä lisäarvoa ja että asiantuntijoillamme on myös tarjolla mielenkiintoisia mahdollisuuksia omaan ammatilliseen kehittymiseensä. On hienoa saada Asko Ahtiaisen kaltainen konkari lenkiksi yhdistämään kaikki ketjumme.”

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Nortal Oy, toimitusjohtaja Harri Vepsäläinen
Yhteydenotot Nortalin markkinoinnin ja viestinnän Harriet Haras-Refael kautta, +358404824324, harriet.haras-refael@nortal.com

Kuvat

Strateginen kasvu, kehitys sekä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu näkyvät Nortalin toiminnassa entistä voimakkaammin.
Strateginen kasvu, kehitys sekä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu näkyvät Nortalin toiminnassa entistä voimakkaammin.
Lataa
Elisasta Nortalin julkishallinnon vetäjäksi siirtyvällä Mikko Pitkäsellä on yli 25 vuoden kokemus myynnistä, liiketoiminnan kehittämisestä ja liikkeenjohdosta.
Elisasta Nortalin julkishallinnon vetäjäksi siirtyvällä Mikko Pitkäsellä on yli 25 vuoden kokemus myynnistä, liiketoiminnan kehittämisestä ja liikkeenjohdosta.
Lataa
Asko Ahtiainen siirtyy Nortalin uudeksi Chief Seamless Officeriksi CGI:n liiketoiminnan kehitysjohtajan roolista.
Asko Ahtiainen siirtyy Nortalin uudeksi Chief Seamless Officeriksi CGI:n liiketoiminnan kehitysjohtajan roolista.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Nortal Oy
Nortal Oy
Mikonkatu 15 A 3. krs
00100 Helsinki

http://nortal.com/fi

Suomessa yli 35-vuotisen historian omaava Nortal on monikansallinen informaatioteknologiayritys ja strategisen digitaalisen liiketoiminnan konsultti. Ainutlaatuiseen asiakaskokemukseen tähdäten Nortal luo datapohjaisia liiketoimintasovelluksia ja -prosesseja niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille Euroopassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa. Yhtiö työllistää yli 1 700 asiantuntijaa 8 maassa, ja sen asiakaskuntaan kuuluu maailman johtavia telekommunikaatio-, rahoitus-, teollisuus- ja terveydenhuoltoalan yrityksiä sekä julkisen sektorin organisaatioita. Nortal-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 100 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nortal Oy

Nortal sopimuskumppaniksi kehittämään HUSin ja Uudenmaan hyvinvointialueiden ICT-arkkitehtuuria24.5.2022 09:02:02 EEST | Tiedote

Sote-uudistuksen myötä tietotuotannon ja tiedolla johtamisen asiantuntijapalveluiden tarve terveydenhuollossa kasvaa entisestään. HUSin ja Uudenmaan neljän hyvinvointialueen sekä Helsingin kaupungin järjestelmien kehittämisen ja yhtenäistämisen lisäksi tarvitaan kokonaan uudenlaista tiedonhallintaa. Tähän tarpeeseen Nortal tulee vastaamaan HUSin sopimuskumppanina.

Tilojen hallinnasta apua terveydenhoidon kustannuksiin22.9.2021 08:00:23 EEST | Tiedote

Informaatioteknologiayritys Nortal on sopinut suomalaisen julkisomisteisen sosiaali- ja terveydenhuollon ICT-yhtiön 2M-IT:n kanssa hankkeesta, jolla tuotetaan sairaanhoitopiirien tilaresurssien hallintajärjestelmä. Asiakas- ja potilastietojärjestelmistä riippumattomaksi tuotannonohjausjärjestelmäksi rakennettava ratkaisu tulee aluksi tukemaan Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirien toimintaa ja asiakaspalvelua. Tilojen hallinnan tarkoitus on optimoida sairaaloiden ja terveyskeskusten olemassa olevat tilat ja resurssit siten, että terveydenhoidon asiakkaat saisivat kaikki tarvitsemansa hoidot ja palvelut mahdollisimman sujuvasti ja tilojen käyttöastetta saataisiin nostettua.

Suomalainen verotusjärjestelmä ehdolla maailman parhaiten toteutetuksi jättihankkeeksi8.9.2021 10:16:12 EEST | Tiedote

Projektijohtamisen kansainvälinen kattojärjestö International Project Management Association (IPMA) on nimennyt Verohallinnon Valmis-hankkeen ehdolle vuoden 2021 parhaiten toteutetuksi megaluokan IT-projektiksi. Paikan kolmen parhaan joukossa jo varmistaneen Verohallinnon järjestelmäuudistuksessa oli mukana strategisen digitaalisen liiketoiminnan konsultti Nortal yhdessä FAST Enterprisen kanssa vuosien 2013–2020 aikana. Suomalaisprojekti kilpailee maailman parhaan projektin tittelistä yhdessä iranilaisen öljykenttäohjelmiston ja intialaisen sähkönsiirtojärjestelmän kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme