Nosh Company Oy

Nosh Company Oy osti oikeudet Samuji-brändiin

Jaa

Samuji-brändi ja siihen liittyvät oikeudet asetettiin myyntiin konkurssipesän toimesta muotiyhtiön hakeuduttua konkurssiin maaliskuussa 2021. Nosh Company Oy osti oikeudet Samuji-brändiin ja jatkaa arvostetun ja mielenkiintoisen brändin tarinaa.

”Olemme äärettömän kiitollisia ja innostuneita mahdollisuudestamme jatkaa tämän arvostetun brändin tarinaa. Samuji-brändi on ollut lukuisille asiakkaille merkityksellinen. Toivotamme heidät kaikki mukaan rakentamaan brändille uutta tulevaisuutta kanssamme.” kommentoi Nosh Companyn toimitusjohtaja Antti Järvinen.

Nosh Company on perustanut tytäryhtiön, jonka liiketoiminta rakennetaan Samuji-brändin lähtökohdista. Menestyksekkäästi liikevaihtoaan ja kannattavuuttaan kasvattanut yhtiö uskoo brändikaupan edelleen vahvistavan liiketoiminnan kasvua.

”Brändikauppa tuo Nosh Companylle mahdollisuuden laajentaa liiketoimintaansa kohden uusia kohderyhmiä sekä tuotesegmenttejä. Haluamme tarjota uudelle tytäryhtiölle parhaan mahdollisen kasvualustan, jossa yhdistyvät vahva liiketoimintaosaamisemme sekä Samujin uniikki kansainvälinen brändi. Nykyinen liiketoimintamme on vahvassa kasvussa. Koemme että nyt on hyvä hetki investoida kasvuun laajentamalla brändivalikoimaamme.” Antti Järvinen jatkaa.

NOSH on suomalainen vaatemerkki, jonka vaatteisiin on ilo pukeutua. Nosh Company Oy perustettiin vuonna 2009. NOSH tunnetaan vastuullisesti valmistetuista ylellisen pehmeistä ja laadukkaista naisten-, miesten- ja lastenvaatteista. Yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli 12,28 miljoonaa euroa ja liikevoitto 730 000 euroa.

nosh.fi / noshvaatekutsut.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Nosh Company Oy
Nosh Company Oy
PL 110
13101 Hämeenlinna

https://nosh.fi/

Vuonna 2009 perustettu NOSH on suomalainen vaatebrändi, jonka vaatteisiin on ilo pukeutua. Valikoimaan kuuluvat ylellisen pehmeät, laadukkaat ja aina sopivat naisten-, miesten- ja lastenvaatteet. NOSHin toiminnan ytimessä ovat vastuullisuus ja ekologisuus. Vaatteiden pääraaka-aineena on luonnonmukaisesti kasvatettu ja sertifioitu luomupuuvilla ja kaikki NOSH-vaatteet valmistetaan vastuullisesti Euroopassa.

Nosh Company Oy:n liikevaihto oli 12,2 miljoonaa euroa vuonna 2020.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.