Nostemedia Oy

Nostemedia lähtee edustamaan Bonfire.fi -bisnesmedian digitaalisia mainosratkaisuja

Jaa

Bonfire Agency ja Nostemedia ovat solmineet kumppanuussopimuksen, jonka myötä Nostemedia myy ja edustaa Bonfire.fi -bisnesmedian digitaalisia mainosratkaisuja.

Yhteistyön myötä myös Bonfire Agencyn B2B-asiakkaille tehtävät vaikuttajayhteistyöt voidaan nostaa näkyvästi esiin myös Nostemedian bisnespäättäjämedioissa.

Nostemedian päättäjämedioihin kuuluvat Asiakastieto.fi, Salkunrakentaja.fi sekä Sijoitustieto.fi tavoittaen yhteensä 245 000 bisnespäättäjää viikossa.

"Vahvistamme entisestään vaikuttajayhteistyön vaikuttavuutta ja näkyvyyttä. On tärkeää, että meillä on kokenut ja asiantunteva kumppaniyritys", kommentoi Bonfire.fi:n päätoimittaja Elisa Kitunen uutta yhteistyötä Nostemedian kanssa.

"Bonfire on tehnyt erinomaista työtä bisneselämän vaikuttajamarkkinoinnin saralla. Teemme yhteistyötä erittäin mielellämme heidän kanssaan, jotta saamme entistä kiinnostavampia sisältöjä- ja yhteistyömahdollisuuksia mainostajille", kertoo Nostemedian asiakaskokemusjohtaja Johanna Lehtonen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Bonfire Agency Oy
Elisa Kitunen
+358 44 5886029

Nostemedia Oy
Johanna Lehtonen
+358 50 569 5464

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Nostemedia Oy
Nostemedia Oyhttps://nostemedia.fi

Bonfire Agency Oy
Bonfire Agency on ajatusjohtajuuden luotetuin kumppani. Bonfire Agency tekee kokonaisvaltaisia B2B-vaikuttajamarkkinoinnin palveluita. Bonfire.fi -bisnesmedia palvelee bisnesvaikuttajia oman ajatusjohtajuuden rakentamisessa. www.bonfire.fi

Nostemedia Oy
Nostemedia on digitaalisen mainonnan asiantuntijayritys, joka edustaa yli 80 suomalaista riippumatonta harrastus- ja kohderyhmämediaa mediamyynnin ja muiden kaupallisten ratkaisujen osalta. Nostemedian mediat tavoittavat yhteensä 2,5 miljoonaa suomalaista viikossa. www.nostemedia.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.