Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Notkeaa meteliä Stoassa! – Uusi klubisarja Stoa Black Box

Jaa

Stoa Black Box -klubeilla rouhaistaan lupaavien nousevien artistien ja uusien tyylisuuntien musiikkimaastoa. Stoan klubeilla ilmatilan täyttää kerran kuussa valtavirran ulkopuolelta poimittu musiikki ja valovoimaansa kasvattavat karismaattiset artistit. Musiikki on parasta tuoreena ja livenä!

Janne Masalin on maaliskuun artisti Stoa Black Box -klubisarjassa. Kuva: Miikka Pirinen, Fullsteam
Janne Masalin on maaliskuun artisti Stoa Black Box -klubisarjassa. Kuva: Miikka Pirinen, Fullsteam

Ensimmäinen Stoa Black Box -ilta on keskiviikkona 26.2.2020. Lavalla nähdään Dilemma & Leo Luthando.
Räppäri Dilemma on tunnettu energisistä liveistä ja voimakkaista kappaleistaan. Hän ponnahti ensimmäisellä singlellään Spotifyn viraalisen listan ykköseksi. Sittemmin artisti on tehnyt musiikkia maamme suosituimpien artistien kanssa ja ”striimannut” miljoonia kuuntelukertoja. Dilemman debyyttialbumi "Feenix" ilmestyi viime elokuussa (KHY Suomen Musiikki).
Leo Luthando on 17-vuotias räppärilupaus, joka ponnahti suuren yleisön tietoisuuteen ensimmäisen kerran vuoden 2018 Idolsissa. Tähän mennessä hän on julkaissut kolmen kappaleen mittaisen EP:n ”Tiloihin”. Ajankohtaisista hip hop -tuotannoista, nokkelista lyriikoista sekä tarttuvista kertosäkeistä muodostuva kokonaisuus nostaa Leon vahvasti kotimaisen urbaanin musiikin uuden artistisukupolven kärkeen.

Maaliskuun Stoa Black Box -klubilla keskiviikkona 25.3. Janne Masalin esittää tuoreita hittejään. Masalinin kokemus näyttämötaiteen puolelta takaa keikkoja, jonka kaltaisia ei liioin ole nähty. Masalinin uusi ja tasapainoisempi musiikki nojaa kaikuisan sähkökitaran, harmonikan ja tunnistettavan laulusoundin lisäksi voimakkaaseen elektroniseen tuotantoon. Keskiössä on omakohtaisen pohdiskelevat ja voimauttavat sanoitukset, joiden myötä Masalin myös astuu aiempaa paljaampana ihmisten eteen. Julkaisujen ja keikkojen lisäksi hän alkoi luoda perinteisen albumiajattelun sijaan jokaisen sinkun ympärille omaa audiovisuaalista kokonaisuutta, joka näkyy myös keikoilla. Viimeisin joulukuussa 2019 julkaistu sinkku "Gospel sumun keskellä" voitti tammikuussa Levylautakunnan äänestyksen jättäen taakseen mm. Vesalan ja Pyhimyksen biisit.

Stoa Black Box -musiikkiklubeilla palvelee ravintola A-oikeuksin (K-18).

ke 26.2. klo 19 (ovet klo 18.30)
Dilemma & Leo Luthando
Kesto: Leo Luthando 30 min, Dilemma 45 min
Liput 15/12 € + toimitusmaksu, www.lippu.fi

ke 25.3. klo 19 (ovet klo 18.30)
Janne Masalin
Kesto 50 min
Liput 15/12 € + toimitusmaksu, www.lippu.fi

---------------------------------------------------

Hyvä toimittaja, olet tervetullut klubi-iltoihin – kysy pressilippuja Stoan kulttuurituottajalta Monika Silander-Stoltilta, Monika.Silander@hel.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Stoan kulttuurituottaja Monika Silander-Stolt
p. 09 310 88408, gsm 050 3828151
monika.silander@hel.fi
Turunlinnantie 1, Helsinki
PL 90402
00099 Helsingin kaupunki

------------------------

Tiedotteen lähettäjä:
Viestintäsuunnittelija Irene Salama
p. 0400 293376
PL 51400
00099 Helsingin kaupunki

Kuvat

Janne Masalin on maaliskuun artisti Stoa Black Box -klubisarjassa. Kuva: Miikka Pirinen, Fullsteam
Janne Masalin on maaliskuun artisti Stoa Black Box -klubisarjassa. Kuva: Miikka Pirinen, Fullsteam
Lataa
Dilemma. Kuva: Fullsteam
Dilemma. Kuva: Fullsteam
Lataa
Leo Luthando. Kuva: Fullsteam
Leo Luthando. Kuva: Fullsteam
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Stoa on moniääninen, kansainvälinen ja kiinnostava kulttuurikeskus Helsingin Itäkeskuksessa, metroradan varrella. Stoan ohjelmistossa on tanssia, sirkusta, eri alojen festivaaleja, taidekasvatusta, näyttelyjä sekä monimuotoisia ja monikulttuurisia esityksiä ja tapahtumia.

Stoa
Turunlinnantie 1, Itäkeskus, Helsinki

www.stoa.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan digitalisaatio-ohjelman demotilaisuus29.9.2020 09:37:54 EESTTiedote

Syyskuun digidemo keskiviikkona 30.9. on Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan näyteikkuna osaamisen kehittämiseen, pedagogisiin palveluihin, verkkomaksamiseen ja erilaisiin liikuntaan ja tapahtumiin liittyviin ratkaisuihin. Nuorille on luvassa oman sivuston lisäksi paljon tapahtumatarjontaa ja nuorisotalojen digitaalinen jäsenkortti. Digidemoa voi seurata suorana Helsinki-kanavalla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme