Novita Oy

Novita tuo Muumi-langat vauhdittamaan kansainvälisen neulebuumin kasvua

Jaa

”Muumi-langoilla tavoittelemme myös Aasian markkinoiden avausta”, sanoo Novitan toimitusjohtaja Daniela Yrjö-Koskinen.

Novita on solminut yhteistyösopimuksenMoomin Charactersin kanssa ja tuo markkinoille Muumi-langat vauhdittamaan kansainvälisen liiketoimintansa ja neulebuumin kasvua. Muumi-langoissa hehkuu Muumilaakson merellisen raikas tunnelma ja Muumitalon lämpö.

”Muumit ovat jatkaneet uusien sukupolvien ja maailman valloitusta sen jälkeen, kun Novitalla viimeksi oli Muumi-lankoja 1970-luvulla. Novita kansainvälistyy vauhdilla ja Muumi-langat ovat herättäneet kiinnostusta kansainvälisesti. On juuri oikea aika tuoda ne markkinoille”, sanoo Novitan toimitusjohtaja Daniela Yrjö-Koskinen.

Muumi-langat tulevat myyntiin kevään aikana Suomen lisäksi Ruotsiin, Viroon ja Norjaan. Loveknittingin kansainvälisen verkkokaupan kautta Novitan Muumi-langat tavoittavat kuluttajia myös USA:ssa, Iso-Britanniassa ja Euroopassa.

Muumi-lankavalikoiman lanseerauksella Novita tavoittelee myös Aasian markkinoiden avausta. Muumit ovat suosittuja joka puolella maailmaa ja Aasiassa ne ovat saaneet erityisen suosion Japanissa. Maailmalla on meneillään myös kova neulomisbuumi.

Moomin x Novita -mallistoon kuuluu kolme lankaa; Muumilaakso, Muumit ja Muumitalo. Langat ovat samanvahvuisia ja niitä voi yhdistellä keskenään. Langat tulevat myyntiin Novitan jälleenmyyjillä ja verkkokauppa Novitaknits.comissa 4.1. 2019 alkaen.

Myyntiin tulee myös kaksi neuleohjekirjaa. Neuleohjeissa seikkailevat Muumit ystävineen, ja niihin on painettu lainauksia Tove Janssonin teksteistä, joissa on paljon elämänviisauksia.

”Muumimamman lämpöiset asusteet” -neuleohjekirja tulee myyntiin lehtipisteissä ja Novitaknitsissä 4.1. Siinä on neulottuja asusteita, kuten pipoja, huiveja ja lapasia. ”Muumilaakson suositut neuleet” -kirja ilmestyy tammikuun lopulla, ja siinä on ohjeita sukkiin sekä vaate- ja sisustusneuleisiin.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Daniela Yrjö-Koskinen
toimitusjohtaja
Gsm 040 546 44 88

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Novita Oy
Novita Oy
Tehtaankatu 27-29 A, 5 krs.
00150 Helsinki

09 613 176https://www.novitaknits.com/fi/fi/novita-oy

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Novita Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme