Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Nummelan Prisman ravintolamaailma uudistuu

Jaa

Nummelan Prisman ravintolamaailma uudistuu kevään aikana, kun Rosson tilalle avataan SSO:n oman tuotekehityksen tuotoksena syntynyt uniikki ruokaravintola. Ravintolan makumaailma muodostuu paikallisten ihmisten toiveita kuunnellen, mutta perustana toimii rakkaus Italiaan.

”Rosso avattiin reilut pari vuotta sitten ja se otettiin ilolla vastaan. Viime aikoina meistä kuitenkin alkoi tuntua siltä, että Rosson tuttu ja turvallinen konsepti ei aivan palvele nummelalaisia, joten halusimme tuoda vilkkaaseen ostoskeskukseen uniikin ravintolan, joka voi entistä helpommin mukautua paikallisten asiakkaiden toiveiden mukaan. Tästä osoituksena julkistamme ennen ravintolan avausta kisan, jossa asiakkaat saavat ehdottaa lempiannoksensa. Ehdotuksista yhden valitsemme kausiluontoisesti listalle kaikkien herkuteltavaksi” kertoo asiakkuuspäällikkö Sari Engström.

Ravintolan uudistukselle on rakennettu perustaa SSO:n teettämän kuluttajaymmärrystutkimuksen kautta. Asiakkaat toivovat ruokaravintolalta lämpöä ja rakkautta niin ruoassa kuin palvelussa, joten tämän pohjalta päivitämme miljöötä ja rakennamme kausittain vaihtuvan menun. Uniikilla liikeidealla pystymme myös helpommin vastaamaan jatkossa asiakkaiden toiveisiin. Lisävirtaa ravintola saa uudesta ravintolapäälliköstä: Uutta ravintolaa johtamaan tulee ravintola-alan pitkän linjan ammattilainen Anne Pennanen. ”Oli ilo saada Anne meille. Annen myötä uuteen ravintolaamme saadaan roppakaupalla raikuvaa naurua, puheensorinaa ja iloisesti viittoilevia käsiä”, kertoo Engström.

No entä nimi. Se on vielä hieman salaisuus. SSO järjestää nimittäin henkilökunnalle nimikisan, ja paras nimi valitaan. Jos kaikki menee hyvin, eikä rajoitustoimet hidasta tämän enempää suunnitelmia, on uusi ravintola tarkoitus avata kesän aikana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot: asiakkuuspäällikkö Sari Engström, 044 3205 705

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Aukiolorajoitukset eivät koske tiellä liikkujia – SSO:n ABC:t ja liikennemyymälät palasivat täyden palvelun taukopaikoiksi21.4.2021 12:21:08 EEST | Tiedote

Ravintolasulun päättyessä SSO:n liikennemyymälät avasivat koko palvelukirjonsa asiakkaiden käyttöön. Olennaisin muutos sulkuaikaan on ravintolasalien aukeamisen sallima ruokailu ja tauon viettäminen sisätiloissa. Alueelliset rajoitukset vaikuttavat asiakaspaikkojen määrään, mutta ne eivät säätele liikennemyymälöiden aukioloaikoja, kuten perinteisissä ruokaravintoloissa. Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuudesta huolehditaan edelleen monin tavoin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme