Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

NuoriEspa avaa lavan uusille lahjakkuuksille

Jaa

Kesäkuussa nuoret yhdistävät voimansa ja luovat keskittymän Helsingin ytimeen. Nuorten tapahtuma NuoriEspa järjestetään 27.–30.6. Espan lavalla ja Esplanadin puiston ympäristössä.

NuoriEspa nuorten tapahtuma järjestetään 27.-30.6.
NuoriEspa nuorten tapahtuma järjestetään 27.-30.6.

NuoriEspa järjestetään tänä kesänä ensimmäistä kertaa. Tapahtuman ohjelmaa ovat tekemässä kymmenet nuoret ympäri Helsinkiä. Osallistuminen NuoriEspa-tapahtumaan antaa nuorille hyvän mahdollisuuden kehittää ja tuoda omia taitojaan esille. Nuorisopalveluiden tapahtumayksikön ja Arabian nuorisotalon nuoret kesätyöntekijät ovat mukana tapahtuman tuotannossa. Itähelsinkiläisnuorten yhteinen ekokahvila luo tapahtumaa varten oman hittituotteensa, ja nuoret esiintyjät ottavat lavan haltuun kaupungin keskustassa.

Tapahtuman osallistujia musiikillaan viihdyttää Loistefestarin ja Arabia Music Housen bändit, ja paikan päällä on mahdollisuus oppia tärkeitä taitoja Martoilta. Tapahtumaviikolla juhlitaan samaan aikaan Pride-viikkoa, joten myös Espan lava pukeutuu sateenkaaren väreihin.

Tapahtuman toteuttaa Helsingin nuorisopalveluiden tapahtumayksikkö yhdessä Savoyn, Glorian, Arabian nuorisotalon, Nuorten Ekokahvilan, Marttojen ja Loistefestarin esiintyjien kanssa.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Alustavat tapahtuma-ajat:
keskiviikko-torstai klo 15–19
perjantai klo 16–20
lauantai klo 12–18

Ohjelma tarkentuu kesäkuun alussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tiina Toivonen, tuottaja, puh. 041 512 1706
Sanna Lesonen, tuottaja, puh. 040 334 7443

Kuvat

NuoriEspa nuorten tapahtuma järjestetään 27.-30.6.
NuoriEspa nuorten tapahtuma järjestetään 27.-30.6.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme