Nuorisosäätiö

NUORISOSÄÄTIÖLLÄ UUSI HALLITUS

Jaa

Nuorisosäätiölle on valittu uusi hallitus. Hallituksen uutena puheenjohtajana on aloittanut Jari Laine. Nuorisosäätiölle nimetään kuluvan viikon aikana myös uusi toimitusjohtaja.

Nuorisosäätiön uuden hallituksen ja toimitusjohtajan yhtenä tärkeimmistä tavoitteista on palauttaa yhteistyökumppaneiden ja asukkaiden luottamus säätiön toimintaa kohtaan.

Nuorisosäätiön uusi johto jatkaa jo aiemmin aloitettuja toimenpiteitä, jotta säätiö täyttäisi arava- ja korkotukilain yleishyödyllisyysvaatimukset.

Nuorisosäätiön uusi johto keskittyy myös selvittämään perusteellisesti kaikki säätiön toiminnan ympärillä olevat vanhat epäselvyydet, vakauttamaan säätiön taloustilanteen sekä uudistamaan kokonaisuudessaan Nuorisosäätiön hallintoa ja valvontaa.

Nuorisosäätiön uuden hallituksen kokoonpano:

  • Jari Laine (MSc), puheenjohtaja
  • Ippa Hertzberg (MSc), varapuheenjohtaja
  • Kimmo Pihlman (BBA), jäsen
  • Jani Rintala (rak.ins.), jäsen
  • Rauno Koitermaa, jäsen (31.8 saakka)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Jari Laine
hallituksen puheenjohtaja
Puh. 050 5992 299

Tietoja julkaisijasta

Nuorisosäätiö
Nuorisosäätiö
Hiihtäjäntie 7
00810 HELSINKI

09 7552 4700http://www.nuorisosaatio.fi

Nuorisosäätiö on yleishyödyllinen yhteisö, jonka tarkoituksena on sosiaalinen nuorisotyö ja erityisesti nuorison kasvatustyön kehittäminen sekä nuorten itsenäistymisen tukeminen.

Nuorisosäätiö tukee nuoria aikuisia itsenäiseen asumiseen ja elämään rakennuttamalla ja ylläpitämällä kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja. Säätiön vuokra-asunnoissa saa asua 35-vuotiaaksi saakka.

Nuorisosäätiö tarjoaa asukkailleen myös itsenäiseen asumiseen liittyvää neuvontaa, ohjausta ja tukea elämänhallintaan sekä järjestää vapaa-ajan toimintaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nuorisosäätiö

NUORISOSÄÄTIÖ JATKAA KORJAUSTOIMIAAN, JOTTA SE TÄYTTÄISI YLEISHYÖDYLLISYYSVAATEET TULEVAISUUDESSA4.6.2018 14:49:49 EESTTiedote

Nuorisosäätiö on vastaanottanut ARAn 4.6.2018 antaman päätöksen, jonka mukaan ARA peruttaa Nuorisosäätiön yleishyödyllisyysaseman. Nuorisosäätiön johto käy päätöksen huolella läpi ja arvioi vakavasti ratkaisun yksityiskohtiin liittyviä vaikutuksia. Nuorisosäätiö jatkaa aloittamiaan korjaustoimia, jotta säätiö täyttäisi arava- ja korkotukilain yleishyödyllisyyssäännökset.