Vaasan kaupunki - Vasa stad

Nuorten maski-kampanja: Maski näyttää, että välität!

Jaa

Joulun jo kolkuttaessa ovelle haluavat Vaasan sairaanhoitopiiri ja Vaasan kaupunki rohkaista nuoria kiinnittämään huomiota yläkoululaisten maskin käyttöön. Nyt on aika pitää mielessä, että korona-tilanne on herkkä, ja saattaa pahentua hetkessä.

Vaikka nuori itse olisikin melko huoleton pandemian suhteen, kohtaa hän viimeistään joulupöydässä todennäköisesti kohtaamaan riskiryhmäläisiä. Maski on pieni hinta siitä, että vältämme tartunnat.

Vaikka nuoret eivät ikänsä puolesta kuulu COVID-19 -taudin riskiryhmään, löytyy syitä maskin käytölle sekä yleiselle varovaisuudelle varmasti hyvin läheltä. Tämän vuoksi Vaasan sairaanhoitopiiri ja Vaasan kaupunki kampanjoivat nyt juuri tälle kohderyhmälle kohdennetusti sosiaalisessa mediassa. Haastamme nuoria jakamaan oman syynsä maskin käytölle hashtagilla #maskikoska yhdessä mustavalkoisen maskiselfien kanssa. Lähettämällä kuvan vaasa.fi/maskikoska, arvotaan osallistujien kesken kampanjan päätteeksi Fujifilm Instax -pikakamerat yhdelle kokonaiselle luokalle. Kilpailu on suunnattu Vaasan sairaanhoitopiirin alueen yläkoululuokille.

Kampanjan avulla halutaan kääntää nuorten huomio siihen, miten maskin käytöllä vaikutetaan ympärillä oleviin ihmisiin. Kampanjassa yhden nuoren voitto hyödyttää koko koululuokkaa.

- Pidetään siis huolta hygieniasta sekä siitä, että koulujen tiloissa käytetään maskia mahdollisimman tunnollisesti, kunnes riski korona tartunnasta hälvenee. Yhdessä me taltutimme lokakuisen tartunta-aallon, yhdessä pystymme siihen myös uudestaan, kannustavat Eevamaria Paasikari Vaasan kaupungilta ja Heli Masa Vaasan sairaanhoitopiiriltä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Eevamaria Paasikari
Vs. Markkinointiasiantuntija - Vaasan kaupunki
Puh 040 587 9531
eevamaria.paasikari@vaasa.fi

Heli Masa
viestintäpäällikkö - Vaasan keskussairaala
040 660 8134
heli.masa@vshp.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme