Vaasan kaupunki - Vasa stad

Nuorten taideryhmä saa jatkoa Kuntsilla

Jaa

Kuntsin modernin taiteen museossa järjestetään kuutena torstaina 5.3. alkaen 14–18-vuotiaille nuorille tarkoitettu toiminnallinen ryhmä ”Taide ja tunteet”. Vaikka ryhmä on taidepainotteinen, ei taiteellista osaamista edellytetä.

Ryhmässä saa tehdä omaa taidetta, tutustua erilaisiin luoviin menetelmiin, ilmaista itseään taiteen eri keinoin ja tutustua ajankohtaisiin taidenäyttelyihin. 

–Saimme nuorille suunnatusta ohjelmasta sen verran hyviä kokemuksia syksyllä, että jatkamme yhteistyössä aloitettua toimintaa kevään ajan museoissa, kertoo yleisötyönpäällikkö Jenni Niemi.

Ryhmä kokoontuu Kuntsilla kuudesti 5.3. lähtien torstaisin klo 15. Infotilaisuus ryhmästä pidetään torstaina 20.2. klo 15 Vaasan Taidehallissa.

Ryhmässä käsitellään taiteen kautta myös tunteita ja niiden ilmaisua, mutta ryhmään osallistuminen ei edellytä omista tunteista puhumista.

Toiminnan järjestävät Avopalveluyksikkö Avokki ja Ero lapsiperheessä Pohjanmaa -hanke yhteistyössä Vaasan kaupungin museoiden kanssa.

Ilmoittautumiset puh. 050 340 9450 tai aleksandra.hyyrio(a)vaasanturvakoti.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

yleisötyönpäällikkö Jenni Niemi
Vaasan kaupungin museot
p. 040 184 9250
jenni.niemi@vaasa.fi

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme