Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Nuorten tuottamassa Signaali Goes Live -tapahtumassa keskustellaan somesta – keskustakirjasto Oodissa järjestettävä tapahtuma lähetetään livenä YouTubessa

Jaa

Signaali Goes Live on toimitus- ja tuotantoyhteisö Signaalimedian nuorten suunnittelema ja tuottama tapahtumasarja. Ensimmäinen neljästä tapahtumasta järjestetään lauantaina 26.1.2019 keskustakirjasto Oodissa. Tapahtuman teemana on sosiaalinen media ja sen moninaiset ilmiöt. Tapahtumassa vierailevat mm. tubettaja PakolaiShow ja somevaikuttaja Sami Kieksi ja se huipentuu helsinkiläisyhtye Vanillan livekeikkaan.

Tubettaja PakolaiShow on yksi Signaali Goes Live -tapahtuman tähtivieraista
Tubettaja PakolaiShow on yksi Signaali Goes Live -tapahtuman tähtivieraista

Kaksi ja puolituntinen tapahtuma lähetetään livenä Signaalimedian YouTube-kanavalla alkaen klo 12. Ohjelmassa on mm. paneelikeskustelu sosiaalisen median tulevaisuudesta, suosittujen somevaikuttajien haastatteluja sekä vinkkejä sosiaalisessa mediassa toimimiseen. Vieraina ovat mm. jo teini-ikäisenä tubettamisen aloittanut, nykyään ammattimaisesti vloggaava PakolaiShow sekä somevaikuttaja Sami Kieksi, joka tunnetaan julkisuudessa mm. aktiivisesta toiminnastaan syrjäytymistä ja nettikiusaamista vastaan.

Signaali Goes Live on nuorten tekijöiden ideoima ja toteuttamana tapahtuma. Nuoret haluavat haastaa itseään sekä kehittää Signaalimedian toimintaa entistä laadukkaampaan ja monipuolisempaan suuntaan. He haluavat paitsi oppia uutta, myös osoittaa, että nuorissa on potentiaalia tämän tyyppisten tapahtumien tuottamiseen.

Tapahtuma on suunnattu 13­–22 -vuotiaille nuorille, mutta sen sisältö on taatusti kiinnostavaa kenelle tahansa sosiaalisesta mediasta kiinnostuneelle ja tarjoaa myös aikuisille välähdyksen nuorten maailmasta. 

Signaali Goes Live la 26.1. klo 12-14.30
teemana sosiaalinen media
Paikka: keskustakirjasto Oodin monitoimisali (Töölönlahdenkatu 4)

Livelähetys Signaalimedian YouTube-kanavalla:  https://www.youtube.com/watch?v=mHN7JBafXWY&feature=youtu.be      

Ohjelma ja aikataulu (muutokset mahdollisia):

Klo 12–12:30 Tähtibrunssi: PakolaiShow, Sami Kieksi ja Vanilla
Tähtibrunssilla sosiaalisesta mediasta tutut vaikuttajat keskustelevat rennossa ympäristössä siitä, miten some on vaikuttanut heidän elämäänsä. Vieraina PakolaiShow, Sami Kieksi sekä Vanilla-yhtyeen Kirsikka ja Miina.

Klo 12:30-12:45 Luento
Jenni Hurskainen: Nuoret somessa nuorisotyöntekijän silmin

Tykkäyskalastus, ulkonäköpaineet, ahdistelu ja monet muut sosiaalisen median ongelmat - mitä huolia nuorisotyöntekijä näkee sosiaalisen median käytöstä nuorten keskuudessa?

Klo 12:45-13:05 Luento
Anu Laitila: Internet tietää sinusta kaiken!

Mutta miksi ja miten? Digiasiantuntija Anu Laitila kertoo kohdennetusta mainonnasta, sosiaalisen median paikannustoiminnoista, digitaalisesta jalanjäljestä ja muusta, mitä netissä tulee ottaa huomioon.

Klo 13:05-14  Paneelikeskustelu
Keskustelua liittyen edellä kuultujen luentojen teemoihin sekä sosiaalisen median historiaan, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Sosiaalisessa mediassa työkseen ja harrastuksekseen hääräävät panelistit tuovat keskusteluun erilaisia näkökulmia sosiaalisen median tulevaisuudesta. Panelisteina PakolaiShow, Sami Kieksi, digiasiantuntija Anu Laitila, nuoriso-ohjaaja Jenni Hurskainen sekä Nuorten Ääni -toimituksen nuoret Kerttu Tamminen ja Alexanteri Lindth. Paikalla oleva yleisö sekä YouTube-lähetyksen seuraajat voivat osallistua keskusteluun esittämällä kysymyksiä ja kommentteja.

Klo 14–14:30 Livenä: Vanilla
Signaali Goes Live huipentuu livekeikkaan, kun Oodin monitoimisalin stagen valtaa helsinkiläisyhtye Vanilla. Tunnelma on taatusti käsin kosketeltava myös livestreamin läpi jokaisen kotisohvalle!

Tulevat tapahtumat

Signaali Goes Live -tapahtumasarjan tuottavat Signaalimedian nuoret. Vuonna 2019 Signaali Goes Live -tapahtumia on neljä ja jokainen niistä keskittyy omaan teemaansa. Tulevien tapahtumien teemat ovat la 27.4. Pelit, la 24.8. Musiikki ja la 23.11. Mielenterveys. Tulevien tapahtumien ohjelma ja sijainti tarkentuvat myöhemmin.

Mikä on Signaalimedia?

Signaalimedia on Helsingin kaupungin Nuorisopalveluiden nuorten toimitus- ja tuotantoyhteisö. Signaalimediassa 15–25 -vuotiaat nuoret pääsevät tekemään radio-ohjelmia, toimituksellisia sisältöjä, monikameratuotantoja, musiikkivideoita sekä muita audiovisuaalisia projekteja.

http://signaalimedia.munstadi.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Marjaana Paukku
Mediatuottaja
Signaalimedia, Nuorten toimintakeskus Happi
Helsingin kaupunki, Nuorisopalvelut
puh. 040 334 6752
marjaana.paukku@hel.fi

Juha Huhta
Mediasuunnittelija
Signaalimedia, Nuorten toimintakeskus Happi
Helsingin kaupunki, Nuorisopalvelut
puh. 040 185 5391
juha.huhta@hel.fi

Kati Hurme
Viestintäsuunnittelija
Viestintä- ja markkinointipalvelut
Helsingin kaupunki, Kulttuuri ja vapaa-aika
puh. 040 620 4092
kati.hurme@hel.fi

Kuvat

Tubettaja PakolaiShow on yksi Signaali Goes Live -tapahtuman tähtivieraista
Tubettaja PakolaiShow on yksi Signaali Goes Live -tapahtuman tähtivieraista
Lataa
Sami Kieksi
Sami Kieksi
Lataa
Vanilla
Vanilla
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uintilipun ostaneille kuntosalikäynti kaupan päälle - Itiksessä myös maksuttomia virtuaalijumppia16.4.2019 14:00:00 EESTTiedote

Pääsiäisen jälkeen tiistaista 23.4.2019 alkaen Itäkeskuksen, Pirkkolan ja Jakomäen uimahallien uintilipun ostaneet pääsevät samaan hintaan huhkimaan uimahallien kuntosaleille. Tarjous on voimassa kyseisten uimahallien kevätkauden 2019 loppuun asti ja koskee myös sarja- ja kuukausikortteja. Lisäksi Itäkeskuksen uimahallissa järjestetään pääsiäisen jälkeen maksuttomia virtuaalijumppia.

Helsingin mallin ensimmäinen hankekausi edisti uudenlaisen taidekentän syntymistä16.4.2019 10:38:32 EESTTiedote

Helsingin malli onnistui ensimmäisellä hankekaudellaan luomaan hahmotelman uudenlaisesta taidekentästä, joka sijoittuu ammattitaiteen ja harrastuskentän rinnalle omanaan, arvioidaan hankekauden loppuraportissa ”Toisenlainen taidemaailma. Taidelaitokset lähiöissä vuosina 2016–2018 Helsingin osallistavassa kulttuurityön mallissa”, joka julkaistaan tänään 16.4.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme