Vaasan kaupunki - Vasa stad

Nuorten välinelainaamo toimii kesän ajan Ristinummella 

Jaa

Variskan koulun kentälle on avattu välinelainaamo, josta voi maksutta lainata muun muassa rullaluistimia, skeittilautoja ja polkupyöriä. Nuorten ideoima välinelainaamo on avoinna kesä- ja heinäkuun ajan.

Kuva: Otso Tolonen
Kuva: Otso Tolonen

FutureLainaamoksi nimetty Vaasan kaupungin nuorisopalveluiden välinelainaamo on avoinna kesä- ja heinäkuussa arkisin klo 14-20. Lainaamo sijaitsee kontissa Variskan koulun kentän laidalla (Vanhan Vaasankatu 20). 

Lainattavana on maksutta kesäisiä urheilu- ja pelivälineitä, kuten rullaluistimia, skeittilautoja, kuntoilu- ja pallopelivälineitä ja polkupyöriä.  

Välineitä saavat lainata kaikenikäiset kaupunkilaiset. 

Nuorten oma idea asuinalueen kehittämiseen 

Kesän ajan lainaamossa työskentelee kolme nuorta Vaasan kaupungin nuorisopalveluiden palkkaamina.  

Välinelainaamo perustettiin vuonna 2018 osana Nuorten Future –hanketta, jonka tavoitteena oli saada itäisessä Vaasassa asuvat nuoret kehittämään omaa asuinaluettaan. 

Yhteyshenkilöt

kulttuurisen nuorisotyön koordinaattori Karita Mäkinen, puh. 040 753 9728, karita.makinen@vaasa.fi  

nuorisosihteeri Mervi Ahola, puh. 040 767 7670, mervi.ahola@vaasa.fi 

Kuvat

Kuva: Otso Tolonen
Kuva: Otso Tolonen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ilkivallan kohteeksi joutunut pyörälaskuri on nyt uusittu 9.7.2020 13:58:07 EESTTiedote

Palosaaren sillalla komeilee nyt uusi näytöllinen laskuri. Edellinen pyörälaskuri joutui ilkivallan kohteeksi, ja se rikottiin. Uusi laskuri laskee sekä ohi kulkevat pyöräilijät että jalankulkijat. Laskuri ilmoittaa kyseisen päivän ja koko vuoden tulokset. Vaasassa on yhteensä viisi pyörälaskuria, joista yhdessä on näyttö. Laskureiden tietoihin voi tutustua verkkosivullamme osoitteesta www.vaasa.fi/pyoraily

Den vandaliserade cykelräknaren har nu förnyats 9.7.2020 13:56:35 EESTTiedote

På Brändö bro ståtar nu en ny displayförsedd räknare. Den förra cykelräknaren vandaliserades och gick sönder. Den nya räknaren räknar både passerande cyklister och fotgängare. Räknaren meddelar resultaten för ifrågvarande dag och för hela året. I Vasa finns totalt fem cykelräknare, av vilka en har display. På vår webbsida på adressen www.vaasa.fi/sv/cykling kan man bekanta sig med uppgifterna i räknarna.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme