Nykyajan työmaat eivät pysähdy edes yöksi - Stark avaa Turkuun neljännen 24/7 palvelevan rakennustarvikeliikkeensä

Jaa

Rakennustarvikeketju Stark jatkaa rakennustarvikekaupan uudistamista ja kasvattaa ympäri vuorokauden palvelevien liikkeidensä verkostoa. Kevättalvesta 2022 lähtien Stark Turku Artukaisen ovet ovat rakentajille avoinna 24/7.

Starkin Nonstop-myymäläkonsepti ja -noutopiha ovat osa rakennusalan laajempaa trendiä, jossa yhä useampi rakennustyömaa pyörii vuoroissa yötä päivää. Ilmiö näkyy Stark Suomi Oy:n toimitusjohtajan Harri Päiväniemen mukaan erityisesti Suomen kasvukeskuksissa, joissa myös rakennustarvikeliikkeiden palvelujen on kehityttävä asiakkaan muuttuvien tarpeiden mukaan.

– Aukioloajan laajentaminen lisää joustavuutta rakentajan asiointiin ja sujuvoittaa projektien etenemistä. Avasimme Suomen ensimmäisen aina avoinna olevan rakennustarvikeliikkeen pääkaupunkiseudulle keväällä 2020 ja myöhemmin hyvien kokemusten siivittämänä Ouluun ja Tampereelle.Turun avauksen jälkeen Starkilla on 24/7-myymälät Suomen kaikissa suurimmissa kasvukeskuksissa.

– Näen, että tällä palvelumallilla takaamme rakentajille ja työmaille alan parasta palvelua: Kaikki saman katon alta ja mihin kellonaikaan tahansa. Nykyajan työmaat eivät pysähdy, Päiväniemi korostaa.

Stark Turku Artukaisen yksikönpäällikkö Ville Ylitalon mukaan rakentajilla on yhä useammin akuutti tarve saada täydennystä työmaalle.

– 24/7 palveleva yksikkö on yksi vahva tukijalka lisää varmistamaan työmaan etenemistä. Asiointia voi jatkossa rytmittää entistä joustavammin työmaan tilanteen mukaan. Olen varma, että Turun ja sen ympäristön rakentajat hyötyvät uudesta asiointimahdollisuudesta.

Uudistuksia myymälään ja valikoimaan

Stark Turku Artukaisen uudistus tulee näkymään monella tavalla liikkeen toiminnassa.

– Nonstop-palvelumalli mahdollistaa entistä tehokkaammin myös öisten ennakkokeräysten tekemisen, jolloin rakennustarvikkeet ovat heti aamusta valmiina noudettaviksi tai toimitettaviksi. Muita tausta- ja tukitehtäviä, kuten lastausta, tavaran vastaanottoa ja hyllytystä, voidaan yhtä lailla hoitaa yöllä ja tämä puolestaan vahvistaa rakentajan palvelua päivällä, Ylitalo kertoo.

Ympärivuorokautisiin aukioloihin liittyvien muutosten lisäksi yksikössä on aloitettu konseptiuudistus ja se näkyy paitsi noutopihalla myös myymälässä, jossa uusi esillepano selkeine opasteineen auttaa asiakasta löytämään hänelle tärkeät materiaalit ja käyttöyhteystuotteet. Rakentajalle sujuva läpimenoaika on oleellinen asia, ja Stark Turku Artukaisen myymälä- ja noutopihaprosesseja onkin tarkasteltu juuri tästä näkökulmasta.

– Parannamme asiakaskulkua noutopihalta myymälään ja kehitämme tavaralogistiikkaa entisestään. Ilta- tai yöaikaan rakennustarvikkeita noutaville asiakkaille on avattu uusi sisäänkäynti. Lisäksi valikoimaa terävöitetään palvelemaan noutavan asiakkaan tarpeita, Ylitalo kommentoi uudistuksia.

Lisätietoja:

Harri Päiväniemi, toimitusjohtaja, STARK Suomi Oy, puh. 040 643 1800
Ville Ylitalo, yksikönpäällikkö, STARK Turku Artukainen, puh. 044 475 4411

STARK - reilusti rakentajan asialla. 
 
Olemme jokaisen rakentajan reilu ja luotettava kumppani, joka tekee työtään intohimolla ja tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Meitä starklaisia on noin 1 000 ympäri Suomen ja valtakunnallinen 27 myymälän verkostomme, jakelukeskuksemme sekä verkkokauppamme palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta. Stark on osa Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikeyritystä STARK Groupia. www.stark-suomi.fi 

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Stark Suomi Oy
Olarinluoma 15
02200 ESPOO

09 3541 0000http://www.stark-suomi.fi

Olemme jokaisen rakentajan reilu ja luotettava kumppani, joka tekee työtään intohimolla ja tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Meitä starklaisia on noin 1 100 ympäri Suomen ja valtakunnallinen 27 myymälän verkostomme, jakelukeskuksemme sekä verkkokauppamme palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta. Stark on osa Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikeyritystä STARK Groupia.

www.stark-suomi.fi 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stark Suomi Oy

STARK ja Treeva Rakennus Oy rakentavat ekologisen Lounatuulen Tiiran Naantalin asuntomessujen merelliseen saaristoluontoon4.11.2021 10:00:08 EET | Tiedote

Stark ja rakennusliike Treeva Rakennus rakentavat yhteistyössä Naantalin asuntomessuille ekologista kahden paritalon kokonaisuutta, jossa upea merimaisema on aina vahvasti läsnä. Kohteeseen rakentuu neljä asuntoa, joihin kaikkiin Stark toimittaa rakennusmateriaalit ja yhteen pinta- ja sisustusmateriaalit. Lopputuloksena syntyy laadukkaita koteja, joissa messujen teemat inspiroiva saaristoluonto, terveellinen asuminen, aurinkoenergian hyödyntäminen sekä muut ekologiset ratkaisut yhdistyvät.

STARK valitsi Jackon Finlandin vuoden vahvimmaksi yhteistyökumppaniksi14.10.2021 09:00:38 EEST | Tiedote

Stark valitsi vuoden 2021 vahvimmaksi yhteistyökumppanikseen eristevalmistaja Jackon Finlandin. Vuosittain jaettava huomionosoitus julkistettiin Starkin yhteistyökumppanipäivässä 13.10. Huomionosoituksen vastaanotti Jackon Finlandin myynti- ja markkinointijohtaja Tommi Palomäki. Kunniamaininnat hyvästä yhteistyöstä menivät sahayhtiö Ha-Sa Oy:lle ja kivivillaeristevalmistaja Rockwool Oy:lle.

Starkin ja Kiekko-Espoon työ vahvemman naisjääkiekon puolesta jatkuu11.9.2021 15:49:17 EEST | Tiedote

Starkin naisjaosto ja Kiekko-Espoon naisten liigajoukkue jatkavat yhteistyötään. Kumppanuuden jatko julkistettiin tänään Naisten Liigan kauden avausottelussa Espoon Tapiolassa. Starkin tavoitteena on rohkaista naisia kohti vastuullisempia työtehtäviä ja nostaa naisten osuutta rakentamisen toimialalla. Samalla tavoin naisjääkiekko tähtää houkuttelevuuden lisäämiseen – niin pelaaja- kuin katsojamäärissä. Muutos luodaan sitkeällä työllä ja vahvan yhteistyön kautta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme