Vaasan kaupunki - Vasa stad

Nyt on jaossa 20 000 euroa nuorisoyhdistyksien toimintaan

Jaa
Vaasan kaupungilla on maaliskuussa jaossa 20 000 euroa avustuksina nuorisoyhdistyksille. Toiminta-avustusta voidaan myöntää muun muassa lapsille ja nuorille suunnattuun harrastus- ja kerhotoimintaan tai nuorille suunnattujen tapahtumien järjestämiseen.
Kuva: Christoffer Björklund
Kuva: Christoffer Björklund

Nuorisoyhdistyksille on tänä vuonna jaossa yhteensä 20 000 euroa. Vuonna 2022 avustusta myönnettiin yhteensä 12 eri yhdistykselle, ja avustussummat olivat 400-4500 euroa.

Toiminta-avustusta myönnetään nuorisoyhdistyksille toimintaan, jonka tavoitteena on yhdistystoiminnan kautta edistää nuorten sosiaalista vahvistamista, kasvun ja itsenäistymisen tukemista sekä nuorten kasvu- ja elinolojen parantamista.

– Nyt kannattaa rohkeasti hakea avustusta oman yhdistyksen toimintaan! Avustusta on aiemmin myönnetty muun muassa lapsille ja nuorille suunnattuun harrastus- ja kerhotoimintaan, leirien ja tapahtumien järjestämiseen ja niihin osallistumiseen, ryhmä- ja kurssitoimintaan sekä pelitoimintaan, kertoo nuorisotoimenjohtaja Mika Pietilä.

Hae 31.3. mennessä sähköisen avustusjärjestelmän kautta

Avustus on haettavissa 1.-31.3.2023 Vaasan kaupungin sähköisen avustusjärjestelmän kautta.

Avustusta myönnetään ensisijaisesti vaasalaisille yhdistyksille ja yhteisöille Vaasan alueella tapahtuvaan toimintaan.

Avustushakemuksessa ilmoitetaan arvio haettavasta avustussummasta ja käyttötarkoituksesta. Katso täältä tarkemmat ohjeet avustuksen hakemiseen.

Avustusten myöntämisestä päättää Vaasan kaupungin koulutuslautakunta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Nuorisotoimenjohtaja Mika Pietilä, puh. 040 520 7112, mika.pietila@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Christoffer Björklund
Kuva: Christoffer Björklund
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vi gör Vasa till Finlands snyggaste stad – kampanjen En miljon soppåsar inspirerar till att samla skräp i omgivningen29.3.2023 13:22:41 EEST | Tiedote

Yle ordnar under våren den riksomfattande kampanjen En miljon soppåsar, vars mål är att inspirera människor till att samla in en miljon påsar skräp från omgivningen. Vasa deltar också i kampanjen tillsammans med över 140 städer och kommuner. De insamlade soppåsarna anges på kampanjsajten vid den egna orten. Kom med och gör Vasa till Finlands snyggaste stad!

Tehdään Vaasasta Suomen siistein kaupunki – Miljoona roskapussia -kampanja innostaa keräämään roskia ympäristöstä29.3.2023 13:16:11 EEST | Tiedote

Yle järjestää tänä keväänä valtakunnallisen Miljoona roskapussia -kampanjan, jonka tavoitteena on innostaa ihmisiä keräämään ympäristöstä miljoona pussillista roskaa. Myös Vaasa on mukana kampanjassa yhdessä yli 140 kaupungin ja kunnan kanssa. Kerätyt roskapussit merkitään kampanjasivustolle oman paikkakunnan kohdalle. Tule mukaan tekemään Vaasasta Suomen siistein kaupunki!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme