Foodora

Nyt se on mahdollista Klaukkalassa - Foodora käynnistää kotiinkuljetukset yhdeksän kumppanin kanssa

Jaa
Foodora vahvistaa toimintaansa Klaukkalassa torstaista 30.3.2023 alkaen, kun se alkaa kuljettaa ruokaa kotiin, työpaikalle tai minne vain. Palvelussa on mukana yhdeksän kumppania Hesburgerista Ravintola Dopingiin sekä Fu Man Lousta Ravintola Resungaan.

“Klaukkalan kuljetusalueemme on laaja. Se ulottuu Keimolasta Perttulaan, ja Lepsämästä Palojoelle. Haluamme lisätä klaukkalaisten mahdollisuutta nauttia hyvästä elämästä helposti. Hyvä, lempeä elämä rakentuu sille, ettei ihminen rasita itseään liikaa”, kertoo Foodoran ravintolatoiminnasta vastaava liiketoimintajohtaja Einar Toivonen

Foodora tarjoaa avajaisten kunniaksi kolmenkymmenen päivän ilmaisen kotiinkuljetuksen valikoiduista ravintoloista kolmen kilometrin säteellä toimitusosoitteesta. Jatkossa kuljetusmaksu määräytyy toimitusosoitteen perusteella. Jos maksuttoman kuukauden aikana henkilö tilaa kerran viikossa, niin hän voi esimerkiksi säästää 15,60 euroa tuona aikana, jos normaalisti kuljetusmaksu on esimerkiksi 3,90 euroa hänen kotiinsa. 

“Me haluamme parantaa klaukkalaisten arkea ja juhlaa avaamalla palvelumme Uudenmaan lumoavassa helmessä. Haluamme, että ihmiset pystyvät helposti tilaamaan maukasta ruokaa. Se tarkoittaa, että palvelun ja toimitusprosessien täytyy olla kunnossa. Kaiken tulee toimia täydellisesti asiakkaillemme”, Einar Toivonen sanoo.

Toiminnan käynnistyessä Foodoran kotiinkuljetus palvelee maanantaista torstaihin 10-22, perjantaista lauantaihin 10-23 ja sunnuntaisin 11-22 välisenä aikana.

Ensimmäisen kuukauden ajan Foodoran kautta voi tilata ilman kuljetusmaksua seuraavilta kumppaneilta: 

  • Fu Man Lou
  • Hesburger Nurmijärvi Klaukkala
  • Ravintola Doping
  • Ravintola Resunga

Lisäksi Foodoran palvelussa mukana ovat myös seuraavat kumppanit: 

  • Klaukkalan King
  • Klaukkalan Pizza Express
  • Lepsämän Grillikioski
  • Mr Bun Nurmijärvi
  • Ravintola Brunni

Einar Toivonen on median käytettävissä puhelinhaastatteluihin, olethan yhteydessä Foodoraan haastattelun sopimiseksi. Hän antaa mielellään haastatteluita alustataloudesta ja toiminnastamme Klaukkalassa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

​​Lisätietoja:
PR and Communications Lead Kyösti Hagert
kyosti.hagert(a)foodora.fi
+358 45 162 3300

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Foodora
Pasilankatu 10
00240 Helsinki

http://www.foodora.fi

Pohjoismaiden suurin ruoan ja päivittäistavarakaupan alan alustatalousyhtiö Foodora on osa saksalaista Delivery Hero -konsernia, joka on toimialansa johtavimpia yrityksiä ympäri maailman. Suomessa yli 100 paikkakunnalla toimiva Foodora on aloittanut toimintansa vuonna 2007, ja nykyään Foodoran toimistolla työskentelee noin 200 ihmistä. Foodora toimittaa ravintolaruoat, päivittäistavarat ja paljon muuta suoraan ovelle alle puolessa tunnissa. Foodora tekee elämästä lempeämpää, ja mahdollistaa siten keskittymisen elämän tärkeisiin asioihin. Onneksi on Foodora, oikotie hyvään elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Foodora

Foodora lanseeraa uuden palvelun - aloittaa saman päivän päivittäistavarakaupan kuljetukset Keravalla5.4.2023 09:05:00 EEST | Tiedote

Foodora toi Suomen-markkinoille Foodora Market -päivittäistavarakauppaketjun joulukuussa 2020. Muutamassa vuodessa Foodora Market on laajentunut toimintaansa ympäri Suomen ja tavoittaa tällä hetkellä yli kaksi miljoonaa suomalaista. Nyt Foodora Market lanseeraa uuden konseptin ja aloittaa saman päivän kuljetukset Keravalla. Foodora Market toimittaa tilaukset aamuisin ja iltaisin parin tunnin sisällä tilauksesta ja keskipäivällä hiljaisempaan aikaan kolmen, neljän tunnin päästä tilauksesta.

Pinkki on Euroopan uusi väri – Delivery Hero yhdistää osan eurooppalaisista brändeistään Foodora-brändin alle28.3.2023 13:00:00 EEST | Tiedote

Toukokuun ensimmäisestä päivästä alkaen foodora-perheeseen liittyy neljä EU:n markkina-aluetta, joissa tällä hetkellä toimii eri Delivery Heron brändejä. Itävallassa, Slovakiassa, Tšekissä ja Unkarissa toimivat nykyiset Mjam-, DameJidlo- ja foodpanda-brändit siirtyvät foodora-brändin alle. Samalla tänään Foodora julkistaa uuden logonsa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme